ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

ΣΤΗΝ Οριστικοποίηση της ημερομηνίας για την διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου Μεσσηνίας προχωρά σε λίγες ώρες η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας καθώς ο Α.Ο. Κυπαρισσίας οδεύει στο τελικό μετά από 24 ολόκληρα χρόνια κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών αποκτώντας με τον τρόπο αυτό ο αγώνας ιστορικού επιπέδου συνάντηση, Οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου που αποτελεί διαφήμιση για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο θα πραγματοποιηθεί επί Τριφυλιακού εδάφους είτε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας είτε στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών με επικρατέστερη την πρώτη επιλογή.
Εξάλλου τα 2 Τριφυλιακά σωματεία που διατηρούν άριστες σχέσεις επιθυμούν διακαώς ο τελικός να διεξαχθεί στην Τριφυλία με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσει αρκετός φίλαθλος κόσμος. Παρότι υπήρξαν προτάσεις για να γίνει πριν το Πάσχα οι υποχρεώσεις των ομάδων δεν το επιτρέπουν και έτσι επικρατέστερη ημερομηνία θεωρείται η 28η Απριλίου ημέρα Σάββατο εφόσον την ίδια ημέρα δεν συμπίπτουν οι εκλογές ή μια ημέρα αργότερα. Όπως και να έχει οι απαραίτητες διαβουλεύσεις έχουν γίνει και ευχόμαστε ότι πλέον θα απολαύσουμε θέαμα καθώς το ποδόσφαιρο σε περιόδους κρίσης μας δίνει κουράγιο να ξεχάσουμε τα καθημερινά προβλήματα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages