ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ 4 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ 4 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 


Η διαδικασία ανακήρυξης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας

Ανακηρύχθηκαν στο σύνολό τους κι επίσημα από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, οι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Τριφυλίας, όπως αυτοί κατατέθηκαν στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόκειται για τους συνδυασμούς Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής την Κατερίνα Τσιγκάνου, “ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας” με επικεφαλής τον Γιώργο Λεβεντάκη, “Τριφυλία Ενωμένοι” με επικεφαλής τον Άκη Κατρίτση και “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” με επικεφαλής τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας ο Προκόπιος Μήσσιας, ο οποίος είναι υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Γαργαλιάνων με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ», δεν είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο τον Δήμου Τριφυλίας πού είναι υποψήφιος, όπως προκύπτει και ως εκ τούτου δεν συγκεντρώνει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις πού ο νόμος απαιτεί για την ανακήρυξή του. Επιπλέον, η Άννα – Μαρία Θεοδοσοπούλου η οποία είναι υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Φιλιατρών με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» αφαιρέθηκε ως υπεράριθμη από την επικεφαλής τον συνδυασμού Χάιδω Παναγιωτοπούλου, δυνάμει της από 06-09-2023 Δήλωσης-Αίτησης της τελευταίας, απευθυνόμενης προς την Πρόεδρο Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, η οποία επιδόθηκε δια δικαστικού επιμελητή την ίδια ημέρα και έλαβε αριθμό πρωτ. 126.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages