ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΡΆΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΟΙΚΊΑ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΡΆΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΟΙΚΊΑ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


ΕΝΑ ζευγάρι ηλικιωμένων μόνιμων κατοίκων επιχείρησαν αυτή την φορά  άγνωστοι δράστες με τον ένα να φυλάει τσίλιες να.. ξαφρίσουν τυχόν χρήματα ή τιμαλφή σε κεντρικό δρόμο της Κυπαρισσίας σε διώροφη κατοικία, ελάχιστα μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης κοντά στην περιοχή του Νοσοκομείου τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Ο άγνωστοι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες εισήλθαν από παράθυρο κατοικίας το οποίο παραβίασαν μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο ηλικιωμένης γυναίκας με προβλήματα υγείας, προσπαθώντας αθόρυβα σε ντουλάπια και συρτάρια να βρουν πιθανόν χρήματα ενώ την ίδια ώρα στην οικία ήταν ο σύζυγος της ηλικιωμένης ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό.
Σωτήρια ήταν ωστόσο η παρέμβαση του 54χρονου γιου των ηλικιωμένων ο οποίος αντιλήφθηκε τον ένα δράστη στο δωμάτιό του καθώς διέκρινε την σιλουέτα ενός νεαρού ατόμου με κουκούλα ο οποίος προφανώς αναζητούσε...χρήματα. 
Η άμεση αντίδρασή του ωστόσο κατόρθωσε να τον τρέψει σε φυγή από το παράθυρο στο οποίο εισήλθε αφήνοντας ένα άδειο πορτοφόλι στο εξωτερικό της οικίας. Ωστόσο οι δράστες δεν αφαίρεσαν χρήματα ενώ το συμβάν καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας το οποίο διεξάγει τις έρευνες. kyparissianews.com newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages