ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ του τουρισμού έσωσαν οι εγχώριοι επισκέπτες το καλοκαίρι σύμφωνα με τους ξενοδόχους του Κυπαρισσιακού κόλπου παρά τις σημαντικές αφίξεις Ευρωπαίων ταξιδιωτών στην Τριφυλία.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον kyparissianews.com η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Καταλλυμμάτων Τριφυλίας κ. Γεωργία Χριστοδούλου η κίνηση κινήθηκε τις ημέρες του Αυγούστου με πληρότητα 100% ενώ το υπόλοιπο διάστημα κυμάνθηκε πάνω από το 80% σε πολλές περιπτώσεις ιδίως τριήμερα και αργίες. Αποσαφήνισε ωστόσο ότι ο εγχώριος τουρισμός τον Σεπτέμβριο αποτελεί τον αιμοδότη της τουριστικής βιομηχανίας στον τόπο μας, παρότι οι Έλληνες μειώνουν τόσο την διάρκεια των διακοπών τους όσο και την συνολική κατανάλωση λόγω του υψηλού κόστους ζωής. Εκτίμησε πάντως ότι η τουριστική προβολή κυρίως από τους ίδιους με μεγάλο απόντα τόσο τον Δήμο Τριφυλίας και την περιφέρεια Πελοποννήσου παρά μόνο με μικρές εξαιρέσεις.
NOTOS TV VIDEO: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages