ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΣΤΟ ΣΕΛΛΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΣΤΟ ΣΕΛΛΑ

 


Την μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Νικήτα, τίμησε σήμερα η τοπική Εκκλησία μας όπου τόσο ο Δήμαρχος Τριφυλίας όσο και αρκετοί απόδημοι μαζί με κατοίκους τους χωριού αλλά και τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου που βρέθηκαν στην περιοχή, πραγματοποιώντας επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικήτα, της Τ.Κ. Σελλά της Δ.Ε Τριπύλης, του Δήμου Τριφυλίας. Παράλληλα στο χώρο πραγματοποιήθηκε μια μικρή πανήγυρη ενώ οι φορείς δέχθηκαν την φιλοξενία του όμορφου ιστορικού χωριού από τους κατοίκους.

Η Ιερά Μονή έχει χαρακτηριστεί με απόφαση, από το Υπουργείο Πολιτισμού, Ιστορικό Μνημείο και μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ξενώνα της Μονής, που θα λειτουργήσει φέτος, για πρώτη φορά, ως Αρχονταρίκι και, μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, προκειμένου να υποδέχεται τους επισκέπτες και προσκυνητές, της Ιεράς Μονής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages