ΑΓΡΙΟ..."ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ" ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΓΡΙΟ..."ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ" ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO


ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας στην Κυπαρισσία που πανηγυρίζει αυτές τις ημέρες τους υποψήφιους αιρετούς κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που διεξήχθη λόγω της Παγκόσμιας Ύψωσις Τιμίου Σταυρού όπου δεν έλειψαν και τα...παραλειπόμενα.
Εντός κι εκτός ναού βεβαίως, βεβαίως...
Μάχη για τον φωτογραφικό φακό προσπάθησαν να δώσουν οι υποψήφιοι σε Δήμο και Περιφέρεια που...θυμήθηκαν την εορτάζουσα πόλη ενώ υπήρχαν και ορισμένες απουσίες τόσο από πλευράς Δήμου Τριφυλίας όσο και περιφέρειας. Με.. στριμωξίδι που δημιούργησε συγχρωτισμό κύλησε η τελετή ιδίως για υποψήφιους δημοτικούς ή περιφερειακούς συμβούλους για χάρη της δημοσιότητας καθώς πλησιάζουν οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 
Σεμνά όμως και ταπεινά ορισμένοι προτίμησαν να βρίσκονται πιο πίσω, ενώ μετά την λιτανεία οι θέσεις για καλή γωνία του φακού αποτέλεσε το...μενού της ημέρας με τον κόσμο ωστόσο...να μην μασάει από χαμόγελα και χαιρετούρες για ορισμένους....
Προφανώς θα έχει πολύ ενδιαφέρον του χρόνου να δούμε πόσοι θα εμφανιστούν στην μεγάλη αυτή θρησκευτική εορτή, ώστε να συγκρίνουμε βίντεο και φωτό τόσο από φέτος όσο και πέρσι από το αρχείο μας. Είναι σίγουρο ότι θα τότε θα βγουν ειδήσεις...Ι.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages