ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-3. Με κέφια το τρίποντο στην Α'τοπική - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-3. Με κέφια το τρίποντο στην Α'τοπική


 Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Βλαχόπουλο ο ΑΟ Κυπαρισσίας πέρασε από το γήπεδο της Μεσσήνης επικρατώντας του Ολυμπιακού Ανάληψης με σκορ 1-3.

Οι “κυανόλευκοι” έδειξαν από την αρχή την διάθεση τους με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν, παρά την πίεση των γηπεδούχων που μείωσαν σε 1-2, κατάφεραν στο τέλος να “κλειδώσουν” το τρίποντο, να κάνουν το 3 στα 3 και να παραμείνουν στην κορυφή.

Από την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι” αιφνιδιάστηκαν από τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκαν, μείωσαν στην συνέχεια με τον Κοντομανωλόπουλο, έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν ήρθε ποτέ. Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος, πριν το 1-3 είχαν χαμένο πέναλτι με τον Κοντομανωλόπουλο όπου απέκρουσε ο Παππάς.

Μόλις στο 4′ ο Βλαχόπουλος με πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 9′ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 0-2.

Στο 17′ ο Κοντομανωλόπουλος μείωσε σε 1-2.

Στο 88′ ο Βλαχόπουλος με χατ – τρικ το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Βανικιώτη και Λουκά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Αργυρόπουλος, Λύρας, Σταματόπουλος, Γκάργκουλας, Δημητρίου, Αθανασόπουλος (55′ Κορμπής), Διονυσόπουλος, Μακαρούνης, Τσώνης (67′ Β. Γιαννόπουλος), Δασκαλάκης, Κοντομανωλόπουλος.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παππάς, Οικονομόπουλος, Πράνταλος (62′ Μιτρόφ), Μπούνας, Ντιόπ, Μπούρας, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας (89′ Γκόγκας), Κύρκος (53′ Γουέσλει), Θώδης, Βλαχόπουλος (89′ Ντζούβαρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages