Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Φιλιατρά για τον πόλεμο του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Φιλιατρά για τον πόλεμο του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΛΕΣΜΑ

Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης

Αποδεχόμαστε το κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Μεσσηνίας

ΚΑΛΟΥΜΕ

την Κυριακή 29 Οκτώβρη ώρα 6,00 μ.μ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

στην πλατεία Φιλιατρών

Μετά από τον πολυήμερο αποκλεισμό και τους  δολοφονικούς βομβαρδισμούς στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας, το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ και η αντιδραστική κυβέρνηση Νετανιάχου, προχώρησε σε ολομέτωπη στρατιωτική επιχείρηση, με αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις, δολοφονώντας τον παλαιστινιακό λαό.

Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο έγκλημα-γενοκτονία, με χιλιάδες νεκρούς, σακατεμένους, προκαλώντας τεράστιο κύμα προσφυγιάς και ξεριζωμού.

Στήριγμα σε αυτό το έγκλημα έχει βρει το Ισραήλ  στην ΕΕ και στη κυβέρνηση της ΝΔ που εμπλέκει στρατιωτικά τη χώρα μας αλλά και με τις ανιστόρητες δηλώσεις για το “δικαίωμα στην αυτοάμυνα” του Ισραήλ.

Οι Διοικήσεις των σωματείων μας καλούν τα μέλη τους και όλο το λαό και τη νεολαία να ενώσουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου που κι αυτοί εκδηλώνουν με μαχητικό και συγκινητικό τρόπο την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό.

Όποιος θέλει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή πρέπει να βροντοφωνάξει ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Καταδικάζουμε την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και όλων όσων στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε υποστήριξη. Απαιτούμε να φέρουν πίσω άμεσα τις ελληνικές φρεγάτες που έστειλαν για να στηρίξουν τους δολοφόνους των λαών της μέσης ανατολής.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα η ελληνική κυβέρνηση να εκθέτει το λαό μας στους άμεσους, τεράστιους κινδύνους που συνεπάγεται η συμμετοχή και στήριξη σε αυτό το βάρβαρο δολοφονικό κράτος του Ισραήλ σε βάρος των λαών της περιοχής.

  • Γι αυτό και απαιτούμε τον τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής.

  • Ελεύθερη Παλαιστίνη στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως έχει ομόφωνα αποφασίσει η Ελληνική Βουλή το 2015

  • Επιστροφή όλων των προσφύγων στις εστίες τους και όλων όσων κρατούνται στις Ισραηλινές φυλακές.

  1. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

  2. 2.ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΦΚΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  3. ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (ΜΕΛΟΣ Ο.Γ.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages