ΑΡΧΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗ ΘΑΝΆΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ ΤΗΣ "ΦΩΝΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΑΡΧΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗ ΘΑΝΆΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ ΤΗΣ "ΦΩΝΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 



4 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ "ΦΩΝΗΣ"
ΠΕΡΑΣΑΝ κιόλας 4 χρόνια από την εκδημία του συμπατριώτη μας εκδότη Θανάση Τσαμούλη. Ξεκινώντας με την ξεχωριστή πάντα
ΦΩΝΗ κάθε Δευτέρα από τα γραφεία της Κυπαρισσίας κι αργότερα ως ημερήσια στην Καλαμάτα. 
Μας βοήθησε όταν κάναμε τα πρώτα βήματα στην δημοσιογραφία από την σχολική και μετέπειτα τοπική εφημερίδα 'Κυπαρισσία'. Αγνός, ηθικός, χωρίς ιδιοτέλεια, μας έδειξε πόσο αγαπούσε τον τόπο και την Τριφυλία. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. ΙΩΑΝ. ΜΠ.
ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΆΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ

Σε μιά τιμητική  για τη  μνήμη του Θανάση ενέργεια  προχώρησαν τα αδέλφια του στο πατρικό του  σπίτι στην Αυλώνα Μεσσηνίας.

Σε ένα καλαίσθητο χώρο συγκέντρωσαν το αρχείο της Φωνής έντυπο και ηλεκτρονικό, προσωπικά αντικείμενα του εκδότη, βιβλία, φωτογραφίες με μια σειρά παραγόντων της πολιτικής της οικονομικής και πολιτιστικής ζωής, επιστολές κ.α 

Το Αρχείο είναι επισκέψιμο,.Έτσι  οι φιλοι του έχουμε τη δυνατότητα να ανακακαλεσουμε στη μνήμη  μας ξεχωριστές στιγμές του Δημοσιογράφου Θανάση Τσαμουλη που τον χαρακτήριζαν η ευστροφία, η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η ειλικρινή φιλία, το πραγματικό ενδιαφέρον για τον αδύνατο.

Γνήσιος δημοκράτης, αγωνιστής, αξιοπρεπής ως το τέλος, πηγαίο δημοσιογραφικό  ταλέντο τίμησε το λειτούργημα. με  πολύπλευρη μόρφωση,τον διεκρινε η  σεμνότητα και  ταπεινότητα.

Στάθηκε απέναντι σε κάθε εξουσία δίπλα στον πολίτη 

Υπήρξε η ,, ΦΩΝΗ ,, των μη προνομιούχων. 

 Μπράβο Τάκη και Βάσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages