Διέρρηξαν οικία στην Πανηγυρίστρα Κυπαρισσίας με λεία κοσμήματα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Διέρρηξαν οικία στην Πανηγυρίστρα Κυπαρισσίας με λεία κοσμήματα

 


Οικία στον πρώτο όροφο οικοδομής στην περιοχή της Πανηγυρίστρας Κυπαρισσίας παραβίασαν και διέρρηξαν την Τετάρτη κακοποιοί, «σηκώνοντας» κοσμήματα και χρυσαφικά.

Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη, σκαρφάλωσαν στον πρώτο όροφο και κατόπιν εισήλθαν στην οικία – οροφοδιαμέρισμα, ψάχνοντας παντού για τη λεία τους. Εντόπισαν δε τσαντάκι στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα και χρυσαφικά, καθώς και ρολόγια, τόσο οικονομικής όσο – κυρίως – συναισθηματικής αξίας, και αφού τα έβγαλαν από τα κουτάκια και τις θήκες τους, τα πήραν. Άφησαν ανέγγιχτο ωστόσο χρηματικό ποσό ξένων νομισμάτων που ήταν στο ίδιο τσαντάκι. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ περίπου από την οικία του και μόλις επέστρεψε διαπίστωσε τη διάρρηξη και ενημέρωσε το Α.Τ. Τριφυλίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι και η Σήμανση ερεύνησε για αποτυπώματα και άλλα ευρήματα. Σημειώνεται πως λίγα τετράγωνα μακρύτερα, επί της ίδιας δημοτικής οδού, πριν από μόλις μερικές εβδομάδες άγνωστοι παραβίασαν οικία.

tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages