Σάκης Μπαλιούκος, δήμαρχος Ανδρίτσαινας –Κρεστένων «Πρώτο μέλημα δράσεις και το Καλονερό-Τσακώνα» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Σάκης Μπαλιούκος, δήμαρχος Ανδρίτσαινας –Κρεστένων «Πρώτο μέλημα δράσεις και το Καλονερό-Τσακώνα»

 


Στους βασικούς στόχους του Δήμου μας και την ερχόμενη περίοδο θα είναι και πάλι η ανακούφιση των δημοτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, ανεργίας, υγείας κλπ.Αυτό σημαίνει διεύρυνση και ισχυροποίηση των Προνοιακών Δομών μας όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην ]Πατρίς' για το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών στο Δήμο.
.

Υπογράμμισε ότι "Δημιουργούνται συνεχώς νέες συνθήκες και οι κρατικοί φορείς, άρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να αλλάζουν προσανατολισμό και να θέτουν νέους στόχους. Η εμπλοκή στην Ουκρανία, το νέο μέτωπο στη Γάζα δημιουργεί βεβαιότητα για έξαρση του ενεργειακού προβλήματος που επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητα του δημότη μας αλλά και δυσκολεύει υπερβολικά την λειτουργία του φορέα μας. Έτσι, η ενεργειακή αυτονομία του Δήμου μας αναγορεύεται σε πρώτη προτεραιότητα. Η στόχευση αυτή είναι συμβατή και παράλληλη με την προστασία του περιβάλλοντος, ενός άλλου σημαντικού στόχου.
Ανυποχώρητο στόχο αποτελεί η απαίτηση για ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία και η επέκτασή του σε Καλό Νερό – Τσακώνα."
Με πληροφορίες από το patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages