Δράσεις σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά για την ψυχική μας υγεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Δράσεις σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά για την ψυχική μας υγεία

 


«Η προστασία και θωράκιση της ψυχικής υγείας αποτελεί δικαίωμα όλων!»

Το μήνυμα πως «Όλοι έχουμε δικαίωμα» μοιράστηκαν με το κοινό σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά επαγγελματίες και εθελοντές των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Φορέα Θάλπος – Ψυχική Υγεία!

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης του Φορέα Θάλπος – Ψυχική Υγεία για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, υλοποιήθηκαν δράσεις στις δύο πόλεις της Τριφυλίας, αφιερωμένες στο δικαίωμα όλων στο υψηλότερο εφικτό επίπεδο ψυχικής υγείας.

Την Παρασκευή, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας και τις ίδιες ώρες την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών, από στελέχη του Φορέα Θάλπος Ψυχική Υγεία πραγματοποιήθηκαν ψυχοεκπαιδευτικές και ενημερωτικές δράσεις, τις οποίες αγκάλιασε το κοινό ενστερνιζόμενο ότι «η προστασία και θωράκιση της ψυχικής υγείας αποτελεί δικαίωμα όλων!».

Επόμενη αντίστοιχη δράση θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages