ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ– Που οι συνδυασμοί έπιασαν τα υψηλότερα και που τα χαμηλότερα ποσοστά τους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ– Που οι συνδυασμοί έπιασαν τα υψηλότερα και που τα χαμηλότερα ποσοστά τους

 


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν, και, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η νίκη του Δημήτρη Πτωχού, σηματοδότησε και την οριστική αλλαγή σελίδας. Ο νέος Περιφερειάρχης κατάφερε μια μεγάλη επικράτηση απέναντι σε… όλα, κάτι που καταδεικνύει και η ανάλυση των αποτελεσμάτων. Ενδιαφέρον έχει το που οι συνδυασμοί κατάφεραν να πιάσουν τα υψηλότερα ποσοστά τους, την… βάση και που ήρθαν τα… limit down, κάτι που σήμερα σας παρουσιάζει η τηλεόραση BEST.

Ο Δημήτρης Πτωχός καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να νικήσει κατά κράτος τον Πέτρο Τατούλη σε πρώτο και β’ γύρο, όπως το να κερδίσει και την… επιπρόσθετη αποχή, τον… ρόλο που έπαιξαν τα αποτελέσματα στους δήμους -μόλις 7 από τους 26 πήγαν στον β’ γύρο- χάνοντας μόνο την Τριφυλία στην β’ Κυριακή και επικρατώντας σε 18 δήμους (19 στον α’ γύρο).

Ο Πέτρος Τατούλης στηρίχθηκε στην Αρκαδία, εκεί έπιασε τους 5 δήμους, Μεσσηνία και Αργολίδα είχε πάρα πολύ “χαμηλές πτήσεις” και βρήκε δυνάμεις σε Νεμέα και Ευρώτα.

Ο Μανώλης Μάκαρης στηρίχθηκε στη Μεσσηνία πολύ πιάνοντας εδώ τα μόνα διψήφια αλλά Αρκαδία και Σπάρτη δεν… τράβηξαν.

Ο Δημήτρης Κουτσούλης εκτινάχθηκε σε Αρκαδία (Τρίπολη, Γορτυνία) πιάνοντας το limit up του στο δήμο Ελαφονήσου με 24,10% και διψήφιο και στο δήμο Άργους Μυκηνών, και πολύ χαμηλά και σε Καλαμάτα, δείγμα που επιβεβαιώνει τα όσα έχουν ειπωθεί για τις… εδώ πρακτικές.

Τέλος ο Νίκος Κουτουμάνος κινήθηκε δυνατά σε Δυτική Μάνη, Καλαμάτα και Σπάρτη και του “στοίχισαν” οι δήμοι Βέλου – Βόχας, Τρίπολης και Νεμέας.

               


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages