Συλλήψεις από την ΕΛ.Σ για εντάλματα κα εκρηκτικά σε Τριφυλία και Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Συλλήψεις από την ΕΛ.Σ για εντάλματα κα εκρηκτικά σε Τριφυλία και Πελοπόννησο

 


Συνελήφθη, χθες (20.10.2023) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, για αρπαγή.

Σύλληψη 23χρονου για κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών, στην Αρκαδία, συγκεκριμένα στα διόδια της Νεστάνης μετά από έλεγχο σε όχημα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, πλαστογραφία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες (19.10.2023) και πρώτες πρωινές, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, για κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages