Τριφυλία: 62χρονος προσπάθησε να φιλήσει 8χρονο στο στόμα-O άνδρας απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Τριφυλία: 62χρονος προσπάθησε να φιλήσει 8χρονο στο στόμα-O άνδρας απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος

 


Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 8χρονου στην Μεσσηνία, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία ένας 62χρονος προσπάθησε να φιλήσει το παιδί στο στόμα!

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη στον δήμο Τριφυλίας το περασμένο Σάββατο (11/11), στο σπίτι του 62χρονου, με τον άνδρα να προσπαθεί να φιλήσει το παιδί.

Ο 8χρονος αντέδρασε και έφυγε από το σπίτι, ενημερώνοντας μάλιστα τους γονείς του οι οποίοι απευθύνθηκαν με τη σειρά τους στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. Ο 62χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 62χρονος απολογήθηκε την περασμένη Δευτέρα ενώ αφέθηκε ελεύθερος καθώς ζήτησε και

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 8χρονου, ο 62χρονος άνδρας, αφού έπεισε το παιδί της να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, επιχείρησε στη συνέχεια να το φιλήσει στο στόμα. Το παιδί αντέδρασε και έφυγε από το σπίτι του 62χρονου, ενημερώνοντας άμεσα τους γονείς του για όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα αμέσως μετά τα όσα της εκμυστηρεύτηκε ο 8χρονος γιος της, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων και ο 62χρονος συνελήφθη την ίδια ημέρα.

Την Δευτέρα (13/11) οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε και πήρε αναβολή μέχρι σήμερα Πέμπτη (16/11) και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages