Αντιμέτωπο με το "σφυρί" δυστυχώς ένα 4άστερο ξενοδοχείο στον Κυπαρισσιακό κόλπο - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Αντιμέτωπο με το "σφυρί" δυστυχώς ένα 4άστερο ξενοδοχείο στον Κυπαρισσιακό κόλποΤην εμφάνισή της στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έκανε μία ακόμη 4άστερη ξενοδοχειακή μονάδα της χώρας μας. Δυστυχώς όπως έχουμε επισημάνει στο kyparissianews.com τουλάχιστον άλλο ένα ξενοδοχείο στην παραλία του Καλονερού και άλλο ένα κοντά στα Φιλιατρά έπεσε...στην δίνη των πλειστηριασμών. Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από τον οικονομικό Τύπο για τη περιοχή μας.

Συγκεκριμένα, εάν δεν υπάρξει κάποια κίνηση για την αναστολή της διαδικασίας, στο "σφυρί” αναμένεται να βγει το μεγάλο ξενοδοχείο , το οποίο βρίσκεται στον Δήμο Τριφυλίας, κοντά στην Κυπαρισσία. Ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Cepal και τιμή εκκίνησης τις 877 χιλ. ευρώ, έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2023.  Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, κατηγορίας τεσσάρων αστέρων, συνολικής επιφάνειας 2.241,18 τ.μ., εντός οικοπέδου 8.286,93 τ.μ. Το ξενοδοχείο απέχει περί τα 200 μ. από την Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας. Η απόσταση του ακινήτου από τη θάλασσα είναι περίπου 600 μ., 6 χλμ. περίπου από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Καλού Νερού και περίπου 12 χλμ. από τη πόλη της Κυπαρισσίας. Το οικόπεδο βρίσκεται συγκεκριμένα στην περιοχή της Βλασσάδας, στην θέση "Κοτρόνι”.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει συνολική επιφάνεια κύριων χώρων 1.619,81 τ.μ. και αναπτύσσεται σε 4 ξεχωριστά κτίρια με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Επιπλέον, διαθέτει υπόγειους χώρους συνολικής επιφάνειας 621,37 τ.μ. Η δυναμικότητα της μονάδας ανέρχεται σε 40 δωμάτια (71 κλίνες) και περιλαμβάνει 28 μονόχωρα διαμερίσματα 56 συνολικών κλινών και 5 δίχωρα 15 συνολικών κλινών. 

Στο συγκρότημα υπάρχει και ένα διαμέρισμα κατοικίας του ιδιοκτήτη στο Β’ όροφο του κτιρίου 1. 

Το κτίριο 1 είναι τριώροφο με τμήμα υπογείου και έχει συνολική επιφάνεια κλειστών χώρων εντός Σ.Δ. 271,07 τ.μ. και περιλαμβάνει στο ισόγειο δύο μονόχωρα διαμερίσματα, στον Α’ όροφο δύο δίχωρα διαμερίσματα και στον Β’ όροφο ένα δίχωρο διαμέρισμα και την κατοικία του ιδιοκτήτη. Στο πίσω μέρος του ισογείου υπάρχει αποθήκη (θεωρείται υπόγειο πολεοδομικά). 

Το κτίριο 2 είναι διώροφο, με υπόγειο συνολικής επιφάνειας κλειστών χώρων εντός Σ.Δ. 594,40 τ.μ. Στο ισόγειο και πρώτο όροφο του κτιρίου διατάσσονται 8 μονόχωρα διαμερίσματα (τέσσερα σε κάθε στάθμη) καθώς και οι χώροι πελατών και λοιπές χρήσεις του ξενοδοχείου. Αναλυτικότερα στο ισόγειο υπάρχει χώρος υποδοχής, γραφείο-βεστιάριο, σαλόνι πελατών, παρασκευαστήριο μικρογευμάτων κλιμακοστάσιο προς το υπόγειο του κτιρίου και δύο ανελκυστήρες. Στο υπόγειο υπάρχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κουζίνα με αποθήκη, βεστιάριο-αποθήκη, αποθηκευτικοί χώροι, w.c. πελατών, αποδυτήρια για τούς πελάτες του ξενοδοχείου που κάνουν χρήση της πισίνας. 

Το κτίριο 3 είναι διώροφο με υπόγειο, συνολικής επιφάνειας κλειστών χώρων που προσμετρούν στο Σ.Δ. 468,54 τ.μ. Στο ισόγειο και πρώτο όροφο του κτιρίου διατάσσονται 8 μονόχωρα και 2 δίχωρα διαμερίσματα. Τα δίχωρα διαμερίσματα είναι σουίτες. Στο υπόγειο του κτιρίου αναπτύσσονται βοηθητικές χρήσεις (αποθήκες, μηχανοστάσιο, πυρόσβεση, δωμάτια μασάζ, αίθουσα χαλάρωσης με σάουνα και spa κ.λπ.). Το κτίριο 4 είναι διώροφο και διαθέτει υπόγειο (αυθαίρετο) με χρήση αποθήκης.

Η συνολική επιφάνεια κλειστών χώρων εντός Σ.Δ. είναι 285,80 τ.μ. Στο ισόγειο και τον όροφο διατάσσονται 8 μονόχωρα διαμερίσματα (4 σε κάθε στάθμη). Τα δυτικά διαμερίσματα με θέα τη θάλασσα έχουν Η.Χ. στο ισόγειο των κτιρίων και ανοιχτή βεράντα στα επίπεδα των ορόφων. capitalgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages