Συνεδριάζει μετά από αναβολή το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για έργα φωτισμού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Συνεδριάζει μετά από αναβολή το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για έργα φωτισμού


ΜΕΤΑ από αναβολή νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, η οποία σήμερα στις 2 το μεσημέρι με αρκετά θέματα

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη σύγκληση του Συμβουλίου, καθώς οι δύο προηγούμενες συνεδριάσεις δεν είχαν πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας.

Τα θέματα προς συζήτηση είναι: Χορήγηση 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Παρεμβάσεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας για την προσαρμογή τους στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 99/2017». Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Δημοτική οδοποιία Γαργαλιάνων». Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών». Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Εργασίες ανακαίνισης ΚΕΠ». Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2023. Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Αετού του Δήμου Τριφυλίας (δύο στύλοι). Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Καλού Νερού του Δήμου Τριφυλίας (τρεις στύλοι). Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Φιλιατρών, περιοχή Αγίου Αθανασίου του Δήμου Τριφυλίας (δύο στύλοι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages