6ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακών Χορών στους Γαργαλιάνους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

6ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακών Χορών στους Γαργαλιάνους

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακών Χορών που έγινε στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου.

Μικροί χορευτές από τη Τριφυλία αλλά και από Συλλόγους της υπόλοιπης Ελλάδας έδωσαν για ακόμη μια χρονιά το παρόν, όπως και το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Χοροσταλίτες» που με τις μουσικές τους προσέφεραν ένα ταξίδι σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν στο Αντάμωμα ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων (Πολίτες σε Δράση), ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας Μ.Ε.Σ.Κ., ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών ο Πυρσός, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Τρίπολης “Αρκαδιανή”, ο Εκπολιτιστικός Καλλιτεχνικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας “Ο Λαοδάμας” και ο Αθλητικός Χορευτικός Σύλλογος Κρήτης “Οι Πελασγοί”.

Συνδιοργανωτές  της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου , η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων «Πολίτες σε Δράση».

Δείτε εικόνες:

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages