ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΌ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΟΣΙΟΥ ΣΑΜΨΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΌ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΟΣΙΟΥ ΣΑΜΨΩΝ


 ΕΠΙΤΥΧΩΣ πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σεμινάριο πρώτων βοήθειών από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Φιλιατρών με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.

Το σεμινάριο έγινε στο  «Apollo Resort Art Hotel» στην Κυπαρισσία για τα μέλη της Ένωσης και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της ευρύτερης περιοχής.

Η Ενωση ξενοδοχων και ιδιοκτητων τουριστικων καταλυματων Τριφυλίας ευχαριστει θερμα την εκπαιδευτικη ομαδα του ΕΚΑΒ και συγκεκριμενα στους εκπαιδευτες Γεωργιο Ηλιοπουλο και Δημητρη Λαμπροπουλο για τις πολυτιμες γνωσεις που μεταλαμπαδευσαν αριστα στα μελη της Ενωσης και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους αυτων στο εκπαιδευτικο σεμιναριο  πρώτων βοηθειων που ελαβε χωρα την Δευτερα 26/06 στο ξενοδοχείο Apollo Resort Art Hotel .



Την Ιδια μερα τελεστηκε πανηγυρικός εσπερινος χοροστατουντος του Σεβασμιωτατου Τριφυλιας κ Χρυσοστομου προς τιμη του Οσιου Σαμψων προστατη των ξενοδόχων στο παρεκκλήσι του εν λογω ξενοδοχείου  ενω στις 27/06 πραγματοποιηθηκε Θεια Λειτουργια  . Η προεδρος κα Χριστοδουλου εύχεται σε ολους τους συναδελφους υγεια και προοδο και δυναμη να ανταπεξέλθουν στην καθημερινοτητα    ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages