Προσωρινός ανάδοχος για τεχνικά έργα αγροτικής οδοποιίας στην ορεινή ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Προσωρινός ανάδοχος για τεχνικά έργα αγροτικής οδοποιίας στην ορεινή ΤΡΙΦΥΛΙΑ

 


Η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας ενέκρινε το από 08-06-2023 Πρακτικό ΙΙ(2) της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ως προσωρινός μειοδότης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο ««Τεχνικά Έργα Αγροτικής Οδοποιίας» ο οικονομικός φορέας «ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ” με μέσο ποσοστό έκπτωσης 23,12% (υπήρξαν δύο ακόμα προσφορές 3.96% και 16%).

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης με την μορφή του οπλισμένου σκυροδέματος, του άοπλου σκυροδέματος (τοιχία βαρύτητας) και των 23 συρματοκιβωτίων ώστε να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις δρόμων. Επίσης περιλαμβάνονται τα απαιτούμενα τεχνικά για την συλλογή και διοχέτευση των ομβρίων, καθώς και η αποκατάσταση της οδοποιίας σε σημεία που έχει διαβρωθεί από εσφαλμένη διοχέτευση των ομβρίων υδάτων κυρίως στις Κοινότητες Σιτοχωρίου, Καρυών, Πλατανίων, Ραφτόπουλου, Καλλίτσαινας, Περδικονερίου, Βανάδας, Μουριατάδας, Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, Ξηροκάμπου. Οι συγκεκριμένοι δρόμοι εμφανίζουν σημειώνεται χρόνια προβλήματα σύμφωνα με τους κατοίκους.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε πέντε (5) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α και β βαθμού της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages