ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ - VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ - VIDEO

 


Η ώρα των εκλογών έφθασε με τις κάλπες να ανοίγουν στις 7 το πρωί για τις βουλευτικές εκλογές και την όλη ψηφοφορία να ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα. Η όλη διαδικασία μοιάζει να κυλά ομαλά στα τμήματα της Μεσσηνίας.  Να σημειωθεί πως οι εκλογείς δεν χρειάζεται να βάλουν σταυρό στα ψηφοδέλτια, ενώ στις 20:30 αναμένεται η ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
ΣΤΗΝ Τριφυλία αναμένεται η κίνηση να είναι μικρότερη από τις εκλογές του Μαίου καθώς δεν υπάρχει μαζική κάθοδος ετεροδημοτών, ωστόσο πιθανόν να προβληματίσει το ποσοστό της αποχής αλλά και η...κάθοδος στις παραλίες!

Από νωρίς το πρωί (Κυριακή 25 Iουνίου) και με το άνοιγμα της κάλπης, η ενημέρωση στο www.kyparissianews.com, KYPARISSIAGr blog, θα είναι συνεχής με αναλύσεις, ρεπορτάζ και όλη την τρέχουσα επικαιρότητα.

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 


Στο 12,29% το ποσοστό συμμετοχής μέχρι τις 11.30. Τα πρώτα στοιχεία για την προσέλευση των πολιτών στις κάλπες έδωσε ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στην Αν. Αττική, στον Εβρο, στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης ενώ το χαμηλότερο ποσοστό εντοπίζεται σε Φλώρινα, Ευρυτανία και Καστοριά. 

KYPARISSIA TV VIDEO https://youtu.be/-y7kyn94rAQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages