ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ Βίντεο από το αλιευτικό ανοιχτά της Πύλου πριν βουλιάξει - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ Βίντεο από το αλιευτικό ανοιχτά της Πύλου πριν βουλιάξει

 


Στην εισαγγελία θα οδηγηθούν τη Δευτέρα (19/06) οι εννέα διακινητές που έχουν συλληφθεί για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς μετά από ναυάγιο σκάφους ανοικτά της Πύλου. Αποκαλυπτικά βίντεο από το κατάστρωμα του αλιευτικού.

Την ώρα που οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται στην Πύλο για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το ναυάγιο, οι εννέα διακινητές που έχουν συλληφθεί για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς θα οδηγηθούν τη Δευτέρα (19/06) στον εισαγγελέα.

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στην εισαγγελία με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που αφορά παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια και έκθεση ζωής σε κίνδυνο.

Στα κρατητήρια μέχρι στιγμής παραμένουν οι 8 από τους 9 κατηγορούμενους διακινητές. Ο 9ος νοσηλεύεται, φρουρούμενος. Είναι όλοι τους Αιγύπτιοι, από 20 έως 40 ετών.

Συνεχίζονται οι έρευνες για επιζώντες

Οι έρευνες των αρχών στην περιοχή συνεχίζονται και σήμερα, Κυριακή (18/06). Στην ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή επιχειρούν μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, τρία παραπλέοντα πλοία και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Σημειώνεται ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι άνεμοι βορειοδυτικοί εντάσεως 6 μποφόρ. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 104 μετανάστες και έχουν ανασυρθεί 78 σοροί.

Αποκαλυπτικά βίντεο από το κατάστρωμα του αλιευτικού πριν το ναυάγιο

Βίντεο που τράβηξαν οι μετανάστες μέσα από το αλιευτικό σκάφος, λίγες ώρες πριν το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτά διακρίνονται οι επιβαίνοντες που βρίσκονται στο κατάστρωμα.

Στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega φαίνονται οι μετανάστες ντυμένοι με χοντρά ρούχα, καθώς οι διασωθέντες είχαν αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο καιρός συνεχώς άλλαζε.

Σε άλλο πλάνο φαίνεται ένας άνθρωπος που κρατά ένα μπουκάλι νερό και λίγα μπισκότα. Στο βάθος διακρίνονται ελάχιστες γυναίκες και μικρά παιδιά. Οι μετανάστες κάθονται ασφυκτικά ο ένας δίπλα στον άλλον, με τα γόνατα κολλημένα στο στήθος. Πολλοί από τους επιβαίνοντες κάνουν το σήμα της νίκης στην κάμερα.

Είναι οι στιγμές προτού σημειωθεί το πολύνεκρο ναυάγιο, με τους μετανάστες να έχουν την ελπίδα πως το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον, προτού ακολουθήσει η τραγωδία που άφησε πίσω τις 78 επιβεβαιωμένους νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους.

https://www.tiktok.com/@usmanbatti261/video/7245414256596765979?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7100125802285057541

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages