ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

 


Για τη γειτονιά των αγγέλων ταξιδεύει ένας νέος επιχειρηματίας από την Κυπαρισσία οποίος έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Συγκλόνισε πραγματικά χθες μετά την εξόδιο ακολουθία ο άδικος χαμός του 48χρονου φίλο κι αναγνώστη μας Ανδρέας Παπακυριακόπουλου, όποιος χρόνια τώρα δραστηριοποιείτο σε κεντρικό κατάστημα στην πόλη της Κυπαρισσίας ως ενεργός πολίτες και μέλος του Εμπορικού συλλόγου.

Βουβός θρήνος για την τελευταία του κατοικία από οικείους και φίλους, αφού ο Δημήτρης πάλεψε χρόνια τώρα για να μας θυμίσει την αιώνια πάλη για ζωή δίνοντας μαθήματα ήθους σε όλους μας. Στη φωτογραφία απεικονίζεται μαζί με τον αείμνηστο επίσης φίλου και αναγνώστη μας Τάκη Γκόγκα που διετέλεσε πρόεδρος της ΟΜΑΔΑΣ του ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ καθώς τους ενώνει και μια αγάπη για το κυνήγι, την φύση, την ανθρωπιά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της φωτογραφίας από την φίλη μας Ελένη. 


Πάθος του ήταν το κυνήγι και τα σκυλιά του. Επί σειρά ετών ήταν από τα πλέον ενεργά μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας. Διετέλεσε, επίσης, ενεργό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας και του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Κυπαρισσίας.

Το kyparissianews.com εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages