6 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

6 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ...


 
Στη σύλληψη έξι ατόμων, σε διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησαν οι αρχές στη Μεσσηνία, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών. Σε μια εκ των περιπτώσεων βρέθηκαν στην κατοχή 50χρονου 20,9 γραμμάρια κάνναβης και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος. Στη Λακωνία και συγκεκριμένα, στο Γύθειο, στην οικεία 46χρονου εντοπίστηκαν παράνομα κυνηγετικά και άλλα όπλα.

ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά και για το –κατά περίπτωση- αδίκημα της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα     Συνελήφθησαν, χθες (23.6.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 35 και 50 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -20,9- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

55ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ

Συνελήφθη, χθες (23.6.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Συνελήφθησαν, χθες (23.6.2023) το απόγευμα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (23.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Συνελήφθη, χθες (23.6.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, βαλλίστρα με -4- βέλη, σιδερογροθιά και φωτοβολίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages