"ΒΟΜΒΑ" η παραίτηση Γιάννη Καρνέση από το υπουργείο Υποδομών -Αξιολόγησε έργα της Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

"ΒΟΜΒΑ" η παραίτηση Γιάννη Καρνέση από το υπουργείο Υποδομών -Αξιολόγησε έργα της Μεσσηνίας


 Την παραίτησή του φέρεται να έχει υποβάλει ο διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών, Γιάννης Καρνέσης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας.

Πρόκειται για υπηρεσιακό παράγοντα, ο οποίος είχε καταστεί πανίσχυρος, δεδομένου ότι η άποψή του είχε πάντα καταλυτική σημασία για τις αποφάσεις υπουργών που πέρασαν από το συγκεκριμένο Υπουργείο.

Ο κ. Καρνέσης έχει συνδέσει το όνομά του με τα μεγάλα, κυρίως οδικά, έργα της Μεσσηνίας, με όσα έγιναν, αλλά και με όσα δεν έγιναν, με όσα κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και όσα καρκινοβατούν ακόμα και σήμερα.

Ως στέλεχος του υπουργείου Υποδομών έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Νομαρχιακά, Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια και σε δεκάδες συσκέψεις για θέματα που αφορούν έργα της Μεσσηνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραίτηση του κ. Καρνέση έχει προκαλέσει διάφορα σενάρια. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για αποπομπή, ενώ άλλοι ότι το στέλεχος του Υπουργείου παραιτήθηκε για να επιστρέψει αναβαθμισμένος σε πολιτική θέση!

Μέχρι στιγμής κανένα από τα πιο πάνω σενάρια δεν επιβεβαιώνεται, όπως επίσης δεν επιβεβαιώνονται, ακόμα, οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Καρνέση να συνεχίζει την καριέρα του στον ιδιωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages