ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ της Ένωσης Λιμενικών Νοτίου Πελοποννήσου για το Ναυάγιο στην Πύλο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ της Ένωσης Λιμενικών Νοτίου Πελοποννήσου για το Ναυάγιο στην Πύλο

 


«Οι λιμενικοί προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή χωρίς εκπτώσεις»

«Οι λιμενικοί εκτελούν τα καθήκοντά τους με πυξίδα την προστασία της ανθρώπινης ζωής χωρίς εκπτώσεις». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, που είχε ως αποτέλεσμα το χαμό τόσων ανθρώπινων ζωών.

Για το ναυάγιο
Αναφερόμενη στο τραγικό ναυάγιο, επισημαίνει: «Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η απελπισία των ανθρώπων και η εγκληματική εκμετάλλευσή της οδηγούν σε θανατηφόρα αδιέξοδα. Ως Ένωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα 47 ν.μ. ΝΔ της Πύλου, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καθήκον και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει».

Στο πλευρό των λιμενικών
Ακολούθως, επισημαίνεται ότι η Ένωση βρίσκεται πάντα στο πλευρό των λιμενικών, οι οποίοι συνεχίζουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης να εκτελούν το έργο που τους έχει αναθέσει η Πολιτεία. «Αυτό το έργο που επιτελούν καθημερινά και αθόρυβα οι συνάδελφοι δυστυχώς πολλές φορές γίνεται προϊόν πολιτικής αντιπαράθεσης, που εμάς δε βρίσκει σύμφωνους. Τέλος, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος εκτελούν τα καθήκοντά τους έχοντας ως πυξίδα την προστασία της ανθρώπινης ζωής χωρίς εκπτώσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages