ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΙΑΚΟ για την επιτραπέζια ελιά και το ελαιόλαδο στο Πανεπιστήμιο Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΙΑΚΟ για την επιτραπέζια ελιά και το ελαιόλαδο στο Πανεπιστήμιο Μεσσηνίας


 
Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα, διοργανώνει για 5η χρονιά Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο “Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου”/“Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil” και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη 20 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, με την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου αλλά και των τροφίμων γενικότερα, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους, σε στελέχη του χώρου της εστίασης καθώς και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση για την παραγωγή και την τεχνολογία της επιτραπέζιας ελιάς, του ελαιολάδου, αλλά και των μεταποιημένων προϊόντων τους.

Το ΠΜΣ, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αναπτύσσεται σε τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα με συνδυασμό εξ αποστάσεως και δια ζώσης εκπαίδευσης και οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) με τίτλο: “Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου”/“Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil” (ΦΕΚ 4998/Β/31-12-2019), προσφέροντας 90 ECTS κατά τα διεθνή πρότυπα.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η αίτηση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: https://tqo.uop.gr/
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 8 του μήνα και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΠΜΣ στο τηλέφωνο 27210 45268, καθημερινά 9 π.μ. -2 μ.μ. ή στο email: tqo-secr@go.uop.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages