ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

 


ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Το συγκλονιστικό έγκλημα της Πύλου, με τους εκατοντάδες νεκρούς δεν αφήνει περιθώρια παρανοήσεως: βιώνουμε τη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, την οποία εδραίωσε το κατεστημένο (ΗΠΑ, ΕΕ, παγκόσμιοι και ντόπιοι ολιγάρχες, πειθήνιες κυβερνήσεις) που αποφασίζει για τις ζωές μας. Όταν δεν υπάρχει καμία πολιτική από τη Δύση προκειμένου οι χώρες εκείνες οι οποίες ήταν προηγούμενα αποικίες τους να ευημερήσουν, να βοηθηθούν να ορθοποδήσουν, αφού τους ρήμαξαν πρώτα και εξάντλησαν όλους τους πλουτοπαραγωγικούς τους πόρους, πλέον εκμεταλλεύονται το εργατικό τους δυναμικό, δια της μεταναστεύσεως.

Πρόκειται για μεγάλη μπίζνα. Τρεις αιώνες καπιταλισμού δείχνουν ότι η εργασία είναι εμπόρευμα! Τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, όσα είχαν αναγκαστεί να παραχωρήσουν στους εργαζομένους απέναντι στο αντίπαλο δέος, το κεφάλαιο επιτέθηκε να ανακαταλάβει. Επειδή η Δύση χρειάζεται νέο εργατικό δυναμικό που λόγω δημογραφικού προβλήματος δεν διαθέτει, γυρεύει να το πάρει από αυτές τις χώρες και μάλιστα σε φθηνότερες τιμές. Όσο πιο παράνομος ο δρόμος της μετανάστευσης, τόσο φθηνότερο είναι το εργατικό δυναμικό. Διακινητές, ένα μέρος των ΜΚΟ, Κυβερνήσεις που πληρώνονται με το κεφάλι για να γίνουν υγιειονομικές ζώνες αποκλεισμού (HOT SPOTS), χώρες που αποτελούν περάσματα (πχ Ελλάδα), προκειμένου να καταλήξουν όλοι αυτοί της “γης οι κολασμένοι” στις ευρωπαϊκές χώρες στις φάμπρικες, αυτό που πλέον ισχύει είναι: εσείς (μετανάστες) θα γεννάτε, εσείς (χώρες εγκλωβισμού) θα τους μεγαλώνετε, για εμάς (ολιγάρχες) θα δουλεύουν!

Ποιος λοιπόν τους άφησε να πνιγούν; Γιατί δεν τους βοήθησαν; Το Ελληνικό κράτος γνώριζε! Τι επιχείρηση διάσωσης ήταν αυτή, όταν η συντριπτική πλειοψηφία μεταξύ των οποίων και γυναικόπαιδα, χάθηκαν στον βυθό του μεγαλύτερου βάθους της Μεσογείου! Είναι επιτυχία αυτό; Σε καμία περίπτωση όχι!

Όταν Έλληνας λιμενικός ε.α. στο ανώτατο αξίωμα του λιμενικού, λέει ότι στο Γύθειο υπήρχε υπερσύγχρονο ναυαγοσωστικό, που μπορούσε να τους πάρει όλους επάνω, κι έχει και νοσοκομείο μέσα, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι όταν ένα ακυβέρνητο σκάφος βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν ρωτάμε αλλά κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να διασώσουμε, γιατί συνέβη αυτή η τραγωδία;

Όταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας παρεμβαίνει και μιλά για τεράστιες ποινικές ευθύνες των ελληνικών λιμενικών αρχών και λοιπών παραγόντων και ζητά την άμεση εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση με την επισήμανση ότι “το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο”, προφανώς υπάρχει πληθώρα κακουργηματικών αδικημάτων.

Όταν νεότερες πληροφορίες από τους ίδιους τους ναυαγούς αναφέρουν ότι υπήρξε ρυμούλκηση από Ελληνικό Λιμενικό με σκοινιά, όπου με μεγάλη ταχύτητα, είχε ως αποτέλεσμα να μπατάρουν και εν τέλει να βουλιάξουν, εδώ δεν πρόκειται για άρνηση διάσωσης και εγκληματική αμέλεια, αλλά για Κρατική δολοφονία!

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα. Δεν γεννάμε παιδιά και τα αίτια φυσικά είναι οικονομικά και κοινωνικά. Δεν υπάρχει δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία και τα εισοδήματα δεν είναι επ΄ ουδενί λόγο ικανοποιητικά για να θρέψουν και μεγαλώσουν αξιοπρεπώς παιδιά και οικογένειες. Τι σχέση έχουν οι ξένοι μετανάστες, με το πόσο εμείς γεννάμε; Οι πολιτικές είναι αυτές που τους εγκλωβίζουν στη χώρα μας, οι πολιτικές είναι αυτές που όλους μας έχουν προλεταριοποιήσει – εξαθλιώσει.

Αλληλεγγύη υπάρχει μεταξύ των εξαθλιωμένων, ντόπιων και ξένων; Όχι δεν υπάρχει, γιατί μας “ενοχλούν” οι ξένοι. Που είναι φτωχοί ξένοι! Αντιθέτως ξενοφοβία δεν υπάρχει για τους πλούσιους ξένους. Αυτούς τους καλοδεχόμαστε, ακόμα κι αν θελήσουν να αγοράσουν την ίδια μας την χώρα. Όταν ο αξιακός κώδικας έχει τιμολόγιο, αυτή είναι η κατάντια των κοινωνιών μας. Μήπως είναι θρησκευτικό το ζήτημα; Μουσουλμάνους στην Ελλάδα έχουμε και μάλιστα πλήρως ενταγμένους. Ταραχές δεν κάνουν λόγω θρησκείας, αλλά λόγω οικονομικής κατάστασης. Φτωχοί είναι όλοι όσοι είναι πεταγμένοι στο περιθώριο της κοινωνίας. Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι στον πληθυσμό της Ελλάδας το 1/3 είναι μουσουλμανικός πληθυσμός μεταναστών, αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι δεν καταστράφηκε ο Ελληνικός Πολιτισμός μας! Άρα αντέχουμε, ακόμα και με 3.000.000 ξένους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν ανοιχτά ή κλειστά σύνορα. Τα σύνορα ανοίγουν και κλείνουν κατά τη βούληση των κρατών. Το μόνο που υπάρχει είναι λοβοτομημένα μυαλά, καμένοι εγκέφαλοι, υποτέλεια και ραγιαδισμός! Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία (Ανδρέας Κάλβος), απέναντι στην βαρβαρότητα του καπιταλισμού!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

Φιλιατρά, 16 Ιούνη 2023

Κείμενο μελών

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages