ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ η συγκρότηση του νέου Ανεξάρτητου συνδυασμού του ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ η συγκρότηση του νέου Ανεξάρτητου συνδυασμού του ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 


Μετά τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου -πιθανόν εντός του Ιουλίου- αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκρότηση του νέου ανεξάρτητου του συνδυασμού που φιλοδοξεί να αλλάξει την Τριφυλία μας, με γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη με έργα και όχι στα λόγια.

Στο τιμόνι της δημοτικής κινήσεις θα βρίσκεται ένα άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο το οποίο πως συμμετέχει στα κοινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός ο όποιος θα αγκαλιάσει την τοπική αυτοδιοίκηση του αύριο. Χωρίς κομματικές αποχρώσεις αλλά με ανθρώπους μέσα από την αγορά και την καινούργια αναμένεται να ηγηθεί ο γιατρός και ενεργός πολίτης της περιοχής μας, Ιωάννης Κωνσταντόπουλος μαζί με μία πλειάδα συνεργατών του. Η δυναμική που αναπτύσσει φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ήταν ο πρώτος που κατέγραψε το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα της Τριφυλίας  μαζί με μια σειρά άλλων ζητημάτων που αποδεικνύουν το γεγονός ότι η περιοχή μας παραμένει παραγκωνισμένη. ΙΩΑΝ ΜΠ.

ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑnews" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages