ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ η εκμίσθωση αιγιαλού και σε περιοχές Naturaαπό το Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ η εκμίσθωση αιγιαλού και σε περιοχές Naturaαπό το Δήμο Τριφυλίας

 


Στις 11 Ιουλίου θα γίνει τελικά η δημοπρασία για την εκμίσθωση αιγιαλού από το Δήμο Τριφυλίας για την τοποθέτηση καντινών, για ξαπλώστρες – ομπρέλες και για θαλάσσια μέσα αναψυχής σε περιοχές Natura.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε σήμερα στην “Διαύγεια” όπου καθορίζεται και το ελάχιστο τίμημα εκκίνησης για κάθε θέση παραχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, δημοπρασία θα διεξαχθεί την 11/07/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 έως 11.40 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Κυπαρισσίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας. Οι χώροι θα δημοπρατηθούν με τη σειρά που αναγράφονται στην παράγραφο Β και με την αύξουσα αρίθμηση που έχουν λάβει και κατά τις ώρες όπως αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

Η δημοπρασία για θαλάσσια μέσα αναψυχής θα διεξαχθεί την 11/07/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.45-11.55 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Κυπαρισσίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages