ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ: "ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΈΤΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ: "ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΈΤΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ"

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΙΟ ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΗΝ πεποίθηση ότι η χωματερή στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας οφείλει να βάλει λουκέτο άμεσα μετά την διαχείριση απορριμμάτων, ρίχνοντας την μπάλα των εξελίξεων στην Δημοτική αρχή, αποσαφήνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό Δρομολόγιο του Ιωάννη Μποζίκα στον ραδιοσταθμό ΠΑΛΜΟΣ 90,5 FM.
Παράλληλα σε ότι αφορά την διαχείριση απορριμμάτων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξεκαθάρισε ότι πλέον το...παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια των Δημάρχων ώστε να προχωρήσει η πλήρη αποκατάσταση των χωματερών, υποδεικνύοντας ότι το Αλιμάκι Κυπαρισσίας πρέπει να βάλει λουκέτο άμεσα πριν...υπάρξουν εξελίξεις. Σε ότι αφορά το κόστος που θα επωμιστούν οι δημότες αποσαφήνισε ο κ. Νίκας ότι "οι Δήμοι για να μειώσουν το κόστος διαχείρισης οφείλουν να προχωρήσουν το πρόγραμμα ανακύκλωσης που θεωρείται προτεραιότητα".
Σε άλλες ερωτήσεις για τα οδικά έργα αναφέρθηκε στην πρόοδο έργων όπως το Φιλιατρά-Γαργαλιάνοι, ενώ για τα λιμενικά έργα υπογράμμισε ότι θα επισκεφθεί το αλιευτικό του Μαράθου ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις για το λιμάνι Κυπαρισσίας το οποίο αποκατέστησε η περιφέρεια με έργα και υπολείπονται ακόμα παρεμβάσεις όπως η χερσαία ζώνη του λιμένος. Τέλος εστίασε στο τουριστικό προιόν της Πελοποννήσου εκφράζοντας ότι η Μεσσηνία και ο Μοριάς είναι ελκυστικό προιόν για διακοπές με οικονομικές τιμές, πλούσια αξιοθέατα και γαστρονομία.
KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/Hy5pOok-EzM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages