Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 
ενδιαφέρον για τη Μεσσηνία θα έχουν οι εξελίξεις που πυροδότησε η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι ο βουλευτής του Νομού, Αλέξης Χαρίτσης, είναι ανάμεσα στους επικρατέστερους για τη διαδοχή.

Ανάμεσα στα επικρατέστερα πρόσωπα για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζεται ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος πιθανολογείται ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του κόμματος μετά τις εκλογές από την βάση..

Ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί των σεναρίων που τον εμφανίζουν ως ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο, αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες, δεδομένου ότι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το kalamatanews.gr στενοί του συνεργάτες φέρεται να ετοιμάζονται δηλώνοντας ότι "ο Αλέξης Χαρίτσης είναι άλογο μακράς κούρσας στην πολιτική και θα είναι παρών". ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages