ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ OPEN MALL ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ OPEN MALL ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΑΓΡΙΑ κόντρα ξέσπασε για την πατρότητα του Open Mall στην Κυπαρισσία λόγω της προεκλογικής περιόδου με το στόχαστρο του νυν Δημάρχου Τριφυλίας να μπαίνει ο εμπορικός σύλλογος της πόλης σχετικά με τις αναφορές του στο έργο. Θυμίζουμε ότι η χρηματοδότηση του έργου εξασφαλίστηκε από το 2019 από τον τότε υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση με συμβαλλόμενα μέρη το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και φυσικά τον Δήμο Τριφυλίας. Αναμένεται απάντηση από τον σύλλογο ωστόσο δείτε
 αναλυτικά τι αναφέρει  η ενημερωτική επιστολή του δημάρχου:

"Όταν ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, ενημερώνει για την εξέλιξη του έργου, του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) της πόλης, θα ήταν πρέπον να αναφέρεται στη συμβολή του Δήμου Τριφυλίας, σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό.
Και να μην «καρπώνεται», ως δικό του, ένα τέτοιο σπουδαίο έργο, για την πραγματοποίηση του οποίου, την πλήρη ευθύνη έχουν ο Δήμος Τριφυλίας, η Τεχνική του Υπηρεσία και προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος.
Ξεχνάει, μάλλον, πως με δική μου παρέμβαση, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το έργο υπογειοποίησης των καλωδίων της Δ.Ε.Η., ύψους (550.000,00€) και πως, κατόπιν διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεών μου, με την διαχειριστική αρχή, ανακατασκευάστηκαν και τα υπόλοιπα πεζοδρόμια, επί της δημοτικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.
Τα έργα, μικρά ή μεγάλα, κάποιες φορές είναι αποτελέσματα συλλογικής προσπάθειας, αλλά το συγκεκριμένο έχει τη σφραγίδα του Δήμου Τριφυλίας και προσωπικά, του ίδιου του δημάρχου.
Προς αποφυγή, λοιπόν, εσφαλμένων εντυπώσεων και το συνημμένο, στην παρούσα, κάτωθι φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει τα αυτονόητα.
Γι’ αυτό και, σήμερα, μπορούμε να «μιλάμε, με έργα», για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), στην πόλη της Κυπαρισσίας." καταλήγει η ανακοίνωση του Δημάρχου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages