Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


ΤΟ ΘΕΜΑ της κατανομής των εδρών για την συγκρότηση του νέου Δημοτικού συμβουλίου αναμένεται να μας απασχολήσει άμεσα μετά την επανεκλογή του νυν Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή, στο δημαρχιακό θώκο με ποσοστό 44,05% στο Δήμο Τριφυλίας. Η σημαντική είδηση είναι ότι πλέον η Δημοτική αρχή κατέχει την πλειοψηφία με 15 έδρες αυξάνοντας έτσι λόγω εκλογικού μέτρου την δυναμική της.
 Η κατανομή εδρών ανά Δημοτική Ενότητα στην Τριφυλία, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα διαμορφώνεται ως εξής: Ο συνδυασμός του δημάρχου που διαθέτει την πλειοψηφία συνολικά με 15 έδρες: εξ αυτών οι 4 θα κατανεμηθούν στις Δ.Ε. Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και από μία στις Δ.Ε. Αετού, μαζί με τις μονοεδρικές Αυλώνα και Τριπύλα.
 Ο συνδυασμός της κ. Παναγιωτοπούλου με 5 έδρες: δηλαδή από 2 στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας και από μία έδρα στις Δ.Ε. Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Αετού. Ο συνδυασμός του κ. Κατρίτση 4 έδρες: με 2 στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων και από μία στις Δ.Ε. Φιλιατρών και Κυπαρισσίας. Η κ. Τσιγκάνου θα καταλάβει μία έδρα στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας. 
Η αγωνία των αιρετών θα κορυφωθεί σε λίγα 24ωρα μετά την οριστική ανάρτηση τω αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, που θα περιλαμβάνει τα τοπικά συμβούλια και του προέδρους κοινοτήτων, το αργότερο ως την Πέμπτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages