EXIT POLL Δήμος Τριφυλίας: Πρώτη κόντρα με διαφορά Λεβεντάκη -Παναγιωτοπούλου και 2o γύρο οριακά δίνουν τα exit poll - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

EXIT POLL Δήμος Τριφυλίας: Πρώτη κόντρα με διαφορά Λεβεντάκη -Παναγιωτοπούλου και 2o γύρο οριακά δίνουν τα exit poll



Τελικό exit poll 19.45: ΝΤΕΡΜΠΙ αντοχής για τους 2 βασικούς υποψήφιους του δήμου Τριφυλίας, τον Γιώργο Λεβεντάκη και την Χάιδω Παναγιωτοπούλου παρά την δυναμική του Άκη Κατρίτση και την ανοδική τάση για την Λαϊκή Συσπείρωση, είναι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, σύμφωνα με τα exit poll του kyparissianews.com, kyparissiotis, Notos tv. 
 Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από δείγματα κάλπης σε 3 σημεία αναφοράς που αφορούν τον εν λόγω δήμο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, παρότι καταγράφει πλέον προβάδισμα με μικρή διαφορά η Χαίδω Παναγιωτοπούλου με τον νυν Δήμαρχο η οποία θα εδραιωθεί μεταξύ του 5- 10% με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά ενώ το ποσοστό συμμετοχής ήταν πάνω από 65% δηλαδή πολύ μεγαλύτερο από τις εθνικές εκλογές. 
Η παράταξη του κ. Κατρίτση δείχνει να έχει ποσοστό στο 19-23% ενώ ακολουθεί η Λαική συσπείρωση με ποσοστό από 6-10%. 
 Αν και εφόσον στη δεύτερη Κυριακή βρεθεί ο κ. Λεβεντάκης, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, δεν θα είναι το φαβορί έναντι και του κ. Κατρίτση και της κας Παναγιωτοπούλου καθώς δεν αποκλείεται εκτενής συσπείρωση του εκλογικού σώματος προκειμένου να αλλάξει ο Δήμος πορεία και μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages