"Μπάζει" από προβλήματα το υπόστεγο της κεντρικής εισόδου στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

"Μπάζει" από προβλήματα το υπόστεγο της κεντρικής εισόδου στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας


 Προβλήματα παρουσιάζει ξανά το υπόστεγο της κεντρικής εισόδου στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας. Πέρυσι είχαν αποκολληθεί και πέσει σοβάδες, με συνέπεια να αποκλειστεί ο χώρος και η είσοδος να γίνεται από ανατολική πόρτα του κτηρίου.

Έγιναν δε παρεμβάσεις με εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης, ωστόσο, όπως σημειώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κυπαρισσίας σε χθεσινή δημοσίευση στο facebook, παραθέτοντας βίντεο, μετά τις βροχές τις προηγούμενες ημέρες το υπόστεγο παρουσιάζει ξανά προβλήματα.

«Καλημέρα σας! Πέρσι το υπόστεγο στην κύρια είσοδο του κεντρικού κτηρίου του Γυμνασίου είχε υποστεί σοβαρές φθορές και είχαν πέσει κάποια τμήματα του και γι’ αυτό είχε μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα η είσοδος αυτή κλειστή! Έγιναν κάποιες επισκευές και όλα καλά! Φέτος με τις πρώτες βροχές η κατάσταση έχει ως εξής…», αναγράφεται στη δημοσίευση με το βίντεο.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages