ΤΗΝ επέκταση δημοτικού φωτισμού συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΤΗΝ επέκταση δημοτικού φωτισμού συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας


 
Παρατάσεις έργων και εγκρίσεις επεκτάσεων φωτισμού θα απασχολήσουν κατά κύριο λόγο το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη στις 2.30 το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα εξής: Χορήγηση 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Παρεμβάσεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας για την προσαρμογή τους στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 99/2017». Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Δημοτική οδοποιία Γαργαλιάνων». Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών». 

Χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Εργασίες ανακαίνισης ΚΕΠ». Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2023.

 Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Αετού του Δήμου Τριφυλίας (δύο στύλοι). 

Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Καλού Νερού του Δήμου Τριφυλίας (τρεις στύλοι). 

Έγκριση επέκτασης φωτισμού-δαπάνης για το έργο στην Κοινότητα Φιλιατρών, περιοχή Αγίου Αθανασίου του Δήμου Τριφυλίας (δύο στύλοι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages