ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 100% Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 100% Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ


Το 100% αγγίζει η πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα της Τριφυλίας και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το καλοκαίρι, σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, Γεωργία Χριστοδούλου. Παράλληλα, σημειώνει πως οι αφίξεις από τα μεγάλα αστικά κέντρα σίγουρα θα ήταν πολύ περισσότερες εάν είχε κατασκευαστεί σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στο τμήμα Τσακώνα – Καλό Νερό, κάτι το οποίο παραμένει πάγιο αίτημα της Ένωσης, αναμένοντας τους πολιτικούς εκπροσώπους, από κάθε μετερίζι, να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους, όπως τονίζει. 
 Μιλώντας στο «Θ» για την κίνηση τις Άγιες μέρες του Πάσχα, τα μηνύματα εν όψει καλοκαιρινής σεζόν, αλλά και τα προβλήματα, η Γεωργία Χριστοδούλου δηλώνει: 
«Η πληρότητα στα καταλύματα της Τριφυλίας, με μόνο ένα μεγάλο ξενοδοχείο να μην ανοίγει τις πύλες του, κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα (σχεδόν 100%) και αναμένεται η πληρότητα του 100% να σημειωθεί τελευταία στιγμή, μιας και ο καιρός αλλά και η τιμή των καυσίμων είναι οι κύριοι παράγοντες που θα καθορίσουν σ’ ένα νοικοκυριό εν μέσω του μεγάλου κύματος ακρίβειας αν θα καταφέρει να αποδράσει την τελευταία στιγμή. Η κίνηση το ακριβώς προηγούμενο διάστημα λόγω του Καθολικού Πάσχα ήταν σημαντική, κυρίως από Γερμανία και γαλλόφωνες χώρες. Θα λέγαμε ότι σημειώνεται μια πρόβα τζενεράλε για την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού, η οποία αναμένεται να είναι αρκετά καλή, χωρίς ωστόσο να αγγίζει τα επίπεδα του 2019, όπως διαφαινόταν αρχές του έτους. Αν και δηλώνουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι, η πανδημία που ακόμα δεν έχει πλήρως ξεπεραστεί, σε συνδυασμό με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά κυρίως σε σχέση με τις αυξήσεις στην ενέργεια και γενικά την ακρίβεια, μας προβληματίζει ιδιαίτερα. 
 Στον προβληματισμό αυτό έρχεται να προστεθεί και η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, κάτι που είναι εμφανές σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις, δυστυχώς, ακόμα και πανελλαδικά. Σε αυτό συνέτεινε η πανδημία των δύο τελευταίων χρόνων κατά την οποία οι εργαζόμενοι στον τουρισμό αναγκάστηκαν να στραφούν σε άλλους χώρους προκειμένου να βρουν θέση εργασίας. Ας σημειώσουμε, τέλος, ότι οι αφίξεις σίγουρα θα ήταν πολύ περισσότερες από τα μεγάλα αστικά κέντρα αν είχε δημιουργηθεί ο δρόμος Τσακώνα – Καλό Νερό. Το αίτημά μας αυτό παραμένει πάγιο και αναμένουμε τους πολιτικούς εκπροσώπους, από κάθε μετερίζι, να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους». Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages