Θετικοί οι επαγγελματίες στην αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά.., - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Θετικοί οι επαγγελματίες στην αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά..,

 


Θετικοί στην αύξηση του κατώτατου μισθού εμφανίζονται οι επαγγελματίες με την προσδοκία, αυτή να πέσει στην αγορά, προκειμένου να αυξηθεί ο τζίρος των καταστημάτων που βρίσκεται στο ναδίρ. Την ίδια ώρα ζητούν περισσότερη μείωση των μη μισθολογικών εισφορών τους , από αυτή που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού στα 713 ευρώ και του κατώτατου ημερομισθίου στα 31,85 ευρώ, με στόχο την στήριξη των 650.000 χαμηλά αμειβόμενων πολιτών της χώρας, τάσσεται  το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ). 

Ωστόσο, επισημαίνει ότι , η μηνιαία ενίσχυση των 50 ευρώ το μήνα, θα χαθεί στην αποπληρωμή του τιμολογίου του ρεύματος, στο κόστος μετακίνησης, αλλά και στην αγορά βασικών ειδών διατροφής. Τονίζει ακόμη ότι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, θα επιβαρυνθούν με επιπλέον δυσβάστακτο μισθολογικό κόστος και ζητεί αντίμετρα για τη στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages