ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΦΩΤΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Απριλίου 2022

ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΦΩΤΟ


Με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια και με τη δέουσα λαμπρότητα το Χριστός Ανέστη εξακτινώθηκε σε κάθε γωνιά της Τριφυλίας στέλνοντας το μήνυμα της Ελπίδας του Αιώνιου Φωτός της νί
κης πάνω στον θάνατο. 
Συγκλονιστική η κύρια φωτογραφία μας με την φωτισμένη ιστορική ΑΝΩ ΠΟΛΗ Κυπαρισσίας μέσα από τα πυροτεχνήματα και το αναστάσιμο φως. Αυτό το Φως που γεμίζει τις καρδιές μας άναψε αρχικά στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία. 
Στην κεντρική πλατεία ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 

Παρουσία πλήθους πιστών το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης μεταδόθηκε από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας-Ολυμπίας Χρυσόστομο που έκανε λόγο για Ανάσταση ψυχών με πυξίδα την μόνη αλήθεια που έφερε στον κόσμο ο Θεάνθρωπος σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα. 

Ανάσταση με ξεχωριστό τρόπο διεξήχθη τόσο στο Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στους Χριστιάνους Τριφυλίας όπου η σχετική φωτό αλλά και στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών. 
 Η Αναστάσιμη Ακολουθία έγινε παρουσία φορέων της πόλης, ενώ παρών ήταν εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ομογενειακού πρακτορείου ειδήσεων πρόεδροι συλλόγων και πλήθος πιστών κατοίκων της περιοχής και επισκεπτών που τις ημέρες του Πάσχα είχαν κατακλύσει την Κυπαρισσία και πολλές περιοχές της Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages