ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΙΔΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ: ΕΧΕΙ «ΤΣΑΚΩΘΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΙΔΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ: ΕΧΕΙ «ΤΣΑΚΩΘΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

 


Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ κ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

Ο κ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ «ΤΣΑΚΩΘΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο κ. Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ

ΔΕΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ

ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.

ΝΤΡΑΠΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ 

με την απόλυτη διαστρέβλωση  της πραγματικότητας.

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις του Γεωργίου Λεβεντάκη, στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με το διευκρινιστικό έγγραφο της Αποκεντρωμένης που επικαλείται, την οποία εκείνος ζήτησε γιατί δεν καταλάβαινε τι έπρεπε να πράξει, επαναλαμβάνω ότι η πραγματικότητα  είναι η εξής : Με το τελευταίο έγγραφό της, η Αποκεντρωμένη, όχι μόνο ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ αλλά επιβεβαιώνει ότι όφειλε η Δημοτική Αρχή, να συμμορφωθεί με το  υπόλοιπο, ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ από το Δημοτικό Συμβούλιο εναλλακτικό τεχνικό πρόγραμμα της αντιπολίτευσης και να το ενσωματώσει στον προϋπολογισμό. Αυτό και υποχρεώθηκε να πράξει. Για πρώτη φορά, η Δημοτική Αρχή, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης, το οποίο όφειλε να εισηγηθεί από 23-4-2022 που εκδόθηκε η απόφαση αυτή. Και πάλι στο και πέντε!!!! Μας κάλεσε δε, σε συνεδρίαση αυθημερόν, 15-4-2022 με email, ώρα 2.27 το μεσημέρι και απέστειλε την εισήγηση 2.38 το μεσημέρι,  για να παραστούν 27 σύμβουλοι 20.30 το βράδυ!

Εσείς παίζετε με την Τριφυλία κύριε Λεβεντάκη! Επιτέλους σοβαρευτείτε και πείτε μια φορά στους πολίτες την αλήθεια. Φτάνει! έως εδώ και  μη παρέκει η παραπλάνηση του κόσμου! Σας δηλώνω ότι η φωνή η δική μας θα λέει πάντα την αλήθεια και θα καταρρίπτει αμέσως, όλες τις δόλιες μεθοδεύσεις σας για να συγκαλύψετε τα λάθη, τις παραλείψεις, τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σας και την ανεπάρκειά σας να διοικήσετε αυτόν τον τόπο.

 Εσείς πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από εμάς, για την απρεπή συμπεριφορά σας,  τη ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, τη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και τις ΥΒΡΕΙΣ. Δυστυχώς προβήκατε στην παραπλανητική - συκοφαντική και κακόβουλη ανακοίνωσή σας για να δικαιολογήσετετα αδικαιολόγητα και ότι σύμφωνα με την απόφαση της αποκεντρωμένης ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ να υπαναχωρήσετε από τις εμμονές σας και να συμμορφωθείτε επιτέλους, με την απόφασή της. 

Εσείς πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από τον Τριφυλιακό Λαό.

Εσείς πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από τους πολίτες της Κυπαρισσίας και τους εμπόρους της Κυπαρισσίας, που ζουν εξ΄ αιτίας σας το απόλυτο χάος στο κέντρο της πόλης.

Μη παίζετε με τις αγωνίες και την τύχη του κόσμου!

Αναλάβετε τις ευθύνες σας γιατί εσείς είστε ο Δήμαρχος.

Οφείλατε να εισηγηθείτε Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2022 έως τέλος Οκτωβρίου του έτους 2021, σύμφωνα με το νόμο και ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ, παρά το φέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο τέλος Φεβρουαρίου 2022

Οφείλατε να εισηγηθείτε Προϋπολογισμό του έτους 2022 έως τέλος Δεκεμβρίου του έτους 2021σύμφωνα με το νόμο και ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ. Είμαστε στον Απρίλιο και Προϋπολογισμό ο Δήμος Τριφυλίας δεν έχει.

Οφείλατε να εισηγηθείτε Τεχνικό Πρόγραμμα σε συμμόρφωση με την απόφαση της Αποκεντρωμένης από την 23 Μαρτίου 2022, που εκδόθηκε και ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ.

Και μετά από αυτά, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ,  είτε γιατί δεν καταλαβαίνατε τι λέει η απόφαση αυτή, είτε για να ικανοποιήσετε τις εμμονές σας, μας φέρνατε ΠΑΡΑΝΟΜΑ, μετά τις 23/3/2022 επί τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνουμε το τεχνικό πρόγραμμα, που έχει καταψηφιστεί από το ανώτατο όργανο του Δήμου το Δημοτικό Συμβούλιο. Και καθυστερήσατε τη λειτουργία του Δήμου άλλο ένα μήνα.

Και ποτέ δεν καταφέρατε να καταλάβετε και  να αποδεχθείτε μέχρι να σας το ξαναπεί η Αποκεντρωμένη, με το έγγραφο που επικαλείστε,για να το εμπεδώσετε, ότι σας καλούσαμε προς έγκριση του προϋπολογισμού, ως απάντηση στην παράνομη εισήγησή σας του καταψηφισμένου τεχνικού προγράμματός σας, για να σας υπερτονίσουμε ότι αγνοείτε επιδεικτικά το ψηφισμένο και εγκεκριμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο Τεχνικό Πρόγραμμα, που νομιμοποιήθηκε από την Αποκεντρωμένη, πλην του κωδικού που αφορά την πλατεία των Γαργαλιάνων.

Εσείς και μόνο εσείς έχετε μετατρέψει τα δημοτικά συμβούλια σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ που πρέπει να υποστούμε κάθε φορά και έχετε ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ το θεσμό. 

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ είναι ποινικά και πειθαρχικά κολάσιμες για παράβαση καθήκοντος, με απειλούμενη στέρηση από το Δήμο των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, όπως προβλέπει ο νόμοςγιατί έχουν εκπνεύσει οι νόμιμες προθεσμίες για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού.

ΕΣΕΙΣ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ως κύρωση που προβλέπει ο νόμος, ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Εσείς λοιπόν είστε Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, Εσείς είστε ο ΥΠΟΛΟΓΟΣ  και κανένας άλλος.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ σας επικίνδυνες παραλείψεις,  ρισκάρουν και οδηγούν  σε τέλμα, το δρομολογημένο από τον Εμπορικό Σύλλογο και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου της Κυπαρισσίας, γιατί σε σας έλαχε η υλοποίησή του.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ σας, ανεξήγητης πραγματικά επί ενάμισι έτος, να τοποθετήσετε από ίδιους πόρους του Δήμου ποσό 219.232 ευρώ επιπλέον της χρηματοδότησης ποσού 328.848ευρώ από το Πράσινο Ταμείογια το έργο της πλατείας των Γαργαλιάνων, κόντρα στην τοπική κοινωνία που έχει εκφραστεί δια των δημοτικών συμβούλων της Δ.Ε Γαργαλιάνων, που σας δηλώνουν με κάθε τρόπο και ένδικα μέσα ότι δεν το θέλουνφθάσαμε στο Πάσχα 2022 και μετά βεβαιότητας στο κέντρο της Κυπαρισσίας θα επικρατήσει το χάος. Και να θέλαμε να εγκρίνουμε το τεχνικό πρόγραμμα που μας φέρατε όλες αυτές τις φορές τον τελευταίο μήνα, δεν μας το επέτρεπε ο νόμος, γιατί δεν ήταν σύμφωνο με την Απόφαση της Αποκεντρωμένης.

ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΕΤΕ τη λειτουργία του Δήμου.

ΔΕΝ είστε σε θέση ούτε να κρίνετε, ούτε να μειώσετε κανέναν, επιστημονικά επαγγελματικά ή προσωπικά ούτε να θέτετε «εκβιαστικά» ηθικά διλλήματα σε κανέναν, ούτε να μιλάτε εσείς για πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις.

Δεν χρειάζεται κανένας να συνεργαστεί με κανέναν άλλο για να σας «πολεμήσει» δήθεν,

ΓΙΑΤΙ με τον τρόπο που πράττετε και με αυτά που λέτε, βάζετε μόνοι σας, εσείς και οι αυλοκόλακές σας, πάνω από το κεφάλι σας τη ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣΠΑΘΗ! και ρωτήστε τους «καλύτερους» για να μάθετε τι σημαίνει αυτό!

ΑΠΟΤΑΞΤΕ τα «φαντάσματα πολέμου» που δήθεν σας κατατρέχουν!

ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ άλλο τον κόσμο για να καλύψετε την άγνοια και τα τραγικά σας λάθη.

Η παράταξή μου έχει πλήρη γνώση των καθηκόντων της, τα υπηρετεί στο ακέραιο με αίσθημα ευθύνης και το έχει αποδείξει σε πλείστες ψηφοφορίες θεμάτων αλλά και σε θέματα προϋπολογισμού και τεχνικών προγραμμάτων προηγουμένων ετών, τα οποία αποσιωπάτε επιμελώς προς τους πολίτες.  Για το κοινό καλό και μόνο υπενθυμίζω, ότι σας έδωσα την ευκαιρία να έχετε πλειοψηφίες και να διοικήσετε αυτόν το Δήμο,αλλά δεν το σεβαστήκατε και δεν το εκτιμήσατε γιατί «μόνο εσείς μπορείτε!» και ιδού τα αποτελέσματα!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Είστε ήδη αντιμέτωπος με την ΑΛΗΘΕΙΑ και του ΠΟΛΙΤΕΣ που έχετε μεθοδευμένα παραπλανήσει!

Βάλτε επιτέλους στην άκρη τη μικροπολιτική σκοπιμότητα και τον εγωκεντρισμό σας, αναλάβετε την ευθύνη που είναι όλη δική σας και λειτουργήστε σύννομα και δημοκρατικάτουλάχιστον τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας σας, για να λειτουργήσει ο Δήμος τουλάχιστον σταβασικά.

Εν κατακλείδι το «Μόνο εγώ μπορώ!» κ. Λεβεντάκη, που διατυμπανίζατε γεμάτος έπαρση αποδείχθηκε ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Κυπαρισσία, 18-4-2022

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages