Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:«Οι ακροβασίες της κυβέρνησης στην Ουκρανία θέτουν σε κίνδυνο την Ελλάδα» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:«Οι ακροβασίες της κυβέρνησης στην Ουκρανία θέτουν σε κίνδυνο την Ελλάδα»


 «Για ακροβασίες με άστοχες κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την Ελλάδα», κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ και τον Παλμό 90,5 αλλά και στην ιστοσελίδα μας kyparissiagr.

Ασκεί κριτική στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλιτάδη Βαρβιτσιώτη σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση γίνεται η μόνη δυτική κυβέρνηση που δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας έχουν στόχο την ανατροπή του Ρώσου Προέδρου».

Ακολούθως ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρει: «Είναι άλλο να στεκόμαστε απέναντι στη ρωσική εισβολή με ισχυρές κυρώσεις, προκειμένου να τερματιστεί, άλλο ο πρωθυπουργός  να εμπλέκει την Ελλάδα άμεσα στον πόλεμο, στέλνοντας πολεμικό υλικό και διατυμπανίζοντας ότι η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων. Και άλλο, ακόμη πιο επικίνδυνο από όλα, να μιλάει ο πρωθυπουργός μέσω του υπουργού του σε αμερικανικά μέσα, για κυρώσεις με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης στη Ρωσία, σε αντίθεση μάλιστα μέχρι και με τις δηλώσεις των ΗΠΑ (Μπλίνκεν) που ξεκαθαρίζουν πως «οι κυρώσεις δεν αποσκοπούν σε αλλαγή καθεστώτος».

Κλείνοντας αναφέρει: «Η κυβέρνηση  με το δόγμα του 'τελευταίου Δυτικού προπύργιου προς Ανατολάς' γίνεται κάθε μέρα και πιο επικίνδυνη, όχι μόνο για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και τη διεθνή θέση της χώρας, αλλά και για τη θέση της ΕΕ και την διπλωματική προσπάθεια για ειρήνη στην Ουκρανία». 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ https://youtu.be/E7lBVCw7Rls

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages