ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Απριλίου 2022

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


 
Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Πελοποννήσου (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.), υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και την έγκριση του ΥΠΑΙΘ (29043/Δ2/15-03-2022), συνδιοργάνωσαν τους 6ους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης για μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων και Λυκείων) της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η θεματική για τους 6ους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης ήταν: «Διαχρονικές αξίες του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού».

Στους  Τελικούς  Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Περιφέρειας Πελ/σου συμμετείχε το Γυμνάσιο Κυπαρισσσίας, την Παρασκευή  (15/04/2022) και το Σάββατο (16/4/2022).

Διακρίθηκαν ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία , Κορινθία και Αρκαδία οι κάτωθι μαθητές:

 Διττοί Λόγοι   2η θέση :

 ΚΑΣΙΜΗ ΔΑΝΑΗ, ΚΟΛΟΣΚΟΠΗ ΕΛΕΝΗ, ΓΚΟΓΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΗΝΑΡΗ ΑΣΠΑΣΙΑ.

Ατομικά αθλήματα:

  1. Κατσαρός Φίλιππος (Α΄Γυμν.): Νοηματική ανάγνωση  3η θέση.

  2. Χήναρη Ασπασία (Β΄Γυμν.): Αυθόρμητος λόγος 3η θέση.

 

Τους μαθητές προπόνησαν οι καθηγήτριες του Γυμνασίου Κυπαρισσίας Ζάρπα Φραγκίσκα και Κοροβέση Μαρία.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν στους Ρητορικούς Αγώνες  αξίζουν τα ειλικρινή συγχαρητήρια όλων για το αξιόλογο αποτέλεσμα της συμμετοχής  τους.  Αρωγοί  στην όλη τους  προσπάθεια στάθηκαν  οι οικογένειές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages