ΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Απριλίου 2022

ΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙ



Η πανδημία είναι η μία συνισταμένη και την φετινή πασχαλινή περίοδο, η άλλη που ήρθε φέτος να προστεθεί είναι η ακρίβεια. Και από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει… Το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού εμφανίζεται αυξημένο σε σχέση με πέρυσι με την εικόνα να είναι μια εικόνα προβληματική. 


ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Στην περιοχή της Κυπαρισσίας εκτός από την επάρκεια αγαθών στα συνοικιακά κρεοπωλεία με ντόπια αμνοερίφια, η γενική διαπίστωση είναι ότι οι τιμές είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με πέρσι. Έτσι το αρνί με το κατσίκι φτάνουν μέχρι και τα δωδεκάμισι ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις λίγο παραπάνω, είναι αρκετός κόσμος προτιμά ακόμα και πουλερικά μαζί με το παραδοσιακό κοκορέτσι.
Σε αυτό το σκηνικό πάντως οι πολίτες κάνουν τις απαραίτητες αγορές και από ότι φαίνεται θα τιμήσουν το έθιμο, όπως προβλέπεται. Αρνί και κατσίκι έχουν την τιμητική τους -αν και σε τσιμπημένες τιμές- με την κίνηση στα παραδοσιακά κρεοπωλεία να ανεβαίνει. Ι.ΜΠ.
KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/JRrv0HoDKiI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages