ΣΕ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΣΕ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


Μπήκαν οι ηλιακοί συλλέκτες και οι βάσεις των φωτοβολταϊκών-Τι αναφέρει ο Ναυταθλητικός όμιλος Κυπαρισσίας

Εντός του χρονοδιαγράμματος βρίσκονται οι εργασίες που εκτελούνται στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κυπαρισσίας για την ενεργειακή αναβάθμιση της εγκατάστασης. Όπως ενημερώνει σχετικά ο ΝΟ Κυπαρισσίας,  έχουν τοποθετηθεί οι ηλιακοί συλλέκτες, έχουν ολοκληρωθεί οι βάσεις των φωτοβολταϊκών και αναμένεται η τοποθέτηση των πάνελ.

Επίσης, με γοργό ρυθμό προχωρούν οι απαραίτητες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Ο άνθρωποι του ομίλου ενημερώθηκαν για τις λεπτομέρεις απο τον επιβλέποντα μηχανολόγο μηχανικό της ανάδοχου εταιρείας ενώ στην συνέχεια είχαν συνάντηση και με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του δήμου Τριφυλίας Νίκο Φρούσο.

Η ενημέρωση του Ν.Ο.ΚΥ. αναφέρει:

“Σε συνάντηση-ενημέρωση από τον κ. Τσιφτσή Δημήτριο, επιβλέποντα μηχανολόγο μηχανικό της ανάδοχου εταιρείας SYCHEM, προχώρησε το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας (Ν.Ο.ΚΥ.). Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσιφτσής ενημέρωσε το Δ.Σ. για την πορεία των εργασιών που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας. 

“Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας προς ολοκλήρωση οδεύουν τα έργα παραμένοντας εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος που προβλέπει ως καταληκτική ημερομηνία την 26η Μαίου. Μέχρις στιγμής έχουν τοποθετηθεί οι ηλιακοί συλλέκτες, έχουν ολοκληρωθεί οι βάσεις των φωτοβολταϊκών και αναμένεται η τοποθέτηση των πάνελ. Τέλος με γοργό ρυθμό προχωρούν οι απαραίτητες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. 

“Το κλίμα της συνάντησης ήταν εξαιρετικό. Απαντήθηκαν όλες οι εκατέρωθεν απορίες και ο σύλλογος,ύστερα από παράκληση της εταιρείας και λόγω της πρότερής του εμπειρίας, ανέλαβε τον καθαρισμό της πισίνας που θεωρείται αναγκαία συνθήκη για την δοκιμή του εγκατεστημένου εξοπλισμού και την ολοκλήρωση των εργασιών . 

“Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του συλλόγου προχώρησε σε συνάντηση, στο χώρο του κολυμβητηρίου, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Τριφυλίας κ. Φρούσο Νικόλαο. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο Αντιδήμαρχος για τους στόχους του Ν.Ο.ΚΥ όσον αφορά την φετινή χρονιά καθώς και να λάβει την συναίνεση του δήμου για την εθελοντική συμμετοχή του συλλόγου στη διαδικασία καθαρισμού της πισίνας.

“Τέλος εκφράστηκε η ανησυχία των μελών του συλλόγου για την ολοκλήρωση των κτιριακών συντηρήσεων που απαιτούνται και απαιτούν ξεχωριστή της ενεργειακής αναβάθμισης χρηματοδότηση για να λάβουν την διαβεβαίωση, εκ μέρους του κ. Φρούσου, πως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού θα δοθεί προτεραιότητα στους απαραίτητους διαγωνισμούς έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι αναλήψεις για να λάβει το κολυμβητήριο την τελική του μορφή και να καταστεί εκατό τοις εκατό λειτουργικό.

“Ευχή των μελών του Ν.Ο.ΚΥ. είναι να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και με βάση την συνεργασία και την συνεννόηση, που αποτελούν θεμέλιες αρχές της λειτουργίας του συλλόγου, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, μέσω της άθλησης, μιας πιο υγειούς και ποιοτικής ζωής για τους κατοίκους της πόλης και του δήμου μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages