ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Απριλίου 2022

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ



ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ως μέτρια για τα δεδομένα της εποχής, ήταν η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα. Οι καταναλωτές ψώνισαν μεν, τα απαραίτητα δε, αφού οι ανατιμήσεις παντού και θα αυξημένα έξοδα, καθιστούν απαγορευτικό το… κάτι παραπάνω. Οι επαγγελματίες ωστόσο δηλώνουν ικανοποιημένοι, έχοντας παράλληλα συγκρατημένη αισιοδοξία, για το επόμενο διάστημα. 
 Ήρθε η ώρα, μετά από δύο χρόνια να σμίξουν και πάλι οι οικογένειες και να γιορτάσουν το Πάσχα, όπως παλιά. Οι ειδικοί ωστόσο επισημαίνουν, ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά, όταν θα συναντήσουμε άτομα που βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες , τονίζοντας ότι ο κορονοϊός παραμένει ανάμεσά μας.
Ωστόσο ανάσα στην αγορά μπορεί να αποτελέσει και το επόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς καθώς σε αυτό αρωγός είναι οι καλοκαιρινές για την εποχή θερμοκρασίες στην περιοχή μας. Τέλος οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά περιμένουν πως και πως την θερινή τουριστική περίοδο ελπίζοντας ότι θα ανακάμψει ως τότε η ψυχολογία των καταναλωτών. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages