ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ


ΑΓΙΕΣ ημέρες πέρασαν αλλά η απάνθρωπη φύση δεν έχει τέλος καθώς φόλες σημειώθηκαν από ασυνείδητους  στην Κυπαρισσία στην περιοχή του Νοσοκομείου, έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες ως αποτέλεσμα ένα σκυλάκι της περιοχής να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του ενώ κρούσματα σημειώθηκαν ακόμα και σε αδέσποτες γάτες της περιοχής.
 
Το άτυχο πάνυως σκυλάκι βρέθηκε από φιλόζωους να χαροπαλεύει και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, καθώς στην αρμοδιότητα του δήμου εναπόκειται η προστασία των αδέσποτων.
Οι κάτοικοι ήταν ανάστατοι και όπως μας δήλωναν  φιλόζωοι της περιοχής, στόχος των ασυνείδητων ή του ασυνείδητου που αποφάσισε να σκορπίσει το θάνατο πιθανόν να ήταν οι γάτες, δεδομένου ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει ρίξει φόλες μέσα σε κάδους σκουπιδιών, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ζητήσουν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να πλυθούν οι κάδοι της περιοχής ενώ στη περιοχή καθημερινά διέρχονται σημειωτέον και αρκετά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages