ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΑΝ ΠΙΣΣΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΑΝ ΠΙΣΣΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

 


«Αντιπαράθεση» στο Facebook Κυριακουλόπουλου – Λεβεντάκη

Η πίσσα που έπεσε σε τμήμα τσιμεντόδρομου στην περιοχή του Τουριστικού Γαργαλιάνων, αλλά χωρίς να γίνει αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος (με πίσσα) σε λακκούβες λίγα μέτρα από το σημείο, όπως επίσης το γεγονός ότι δε συνεχίστηκε η ασφαλτόστρωση σε χωμάτινη οδό έως το Γηροκομείο στο Τουριστικό, προκαλούν απορίες και αντιδράσεις κατοίκων για τη μελέτη και το σκοπό των εργασιών.

Μάλιστα, σημειώθηκε «αντιπαράθεση» στο facebook μεταξύ του πρώην αντιπροέδρου του Δ.Σ. Τριφυλίας, Καλλίνικου (Άκη) Κυριακουλόπουλου και του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη (σ.σ. «Άνοδος Γεώργιος Λεβεντάκης»).

Στις 10.38 μ.μ. της Τετάρτης ο Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο με λακκούβες λίγα μέτρα από το σημείο που ασφαλτοστρώθηκε (και) τμήμα τσιμεντόδρομου, γράφοντας: «1/2 Τουριστικό Γαργαλιάνων, έρχεται η συνέχεια. Σε απόσταση 20 μέτρων περίπου ασφαλτοστρώσανε μέχρι και τσιμεντένιο δρόμο, για εδώ δεν περισσεύει, τουλάχιστον μετά από αυτή την ανάρτηση ευελπιστούμε να βρεθεί λίγη πίσσα και για εδώ».

Στις 10.56 μ.μ. ο ίδιος δημοσιεύει φωτογραφίες από την οδό που έγινε ασφαλτόστρωση σε χωμάτινο τμήμα, αλλά και σε τμήμα τσιμεντόδρομου, όπου με την πίσσα που έπεσε το οδόστρωμα, όπως είναι φυσικό, “σηκώθηκε”, δημιουργώντας “τούμπι” στο σημείο που ξεκινά από τον τσιμεντόδρομο, γράφοντας: «2/2 Τα συμπεράσματα δικά σας, για να δείτε πώς γίνονται τα έργα, από ποίους και ποίος τελικά τα παραλαμβάνει (μηχανικός του Δήμου Τριφυλίας, αιρετός). Στην προηγούμενη ανάρτηση με τη λακκούβα επάνω στην στροφή η απόσταση απέχει μόλις 20 μέτρα από εδώ που έγινε το έργο αυτό. Να σημειωθεί ότι τσιμεντένιος δρόμος υπήρχε, γιατί τώρα τον πλάκωσε η πίσσα μέχρι την αριστερή κολώνα από τη διασταύρωση.

Κύριε δήμαρχε Γιώργο Λεβεντακη, ο εκτελεστής του έργου αυτού που τυγχάνει, εκτός από εργολάβος, να είναι μηχανικός τοπογράφος, δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα. Αν έχει φιλότιμο να πάει να διορθώσει την κακοτεχνία αυτή».

Χθες και ώρα 9.13 π.μ. στη δημοσίευση του κ. Κυριακουλόπουλου έγραψε σχόλιο ο χρήστης με όνομα «Άνοδος Γεώργιος Λεβεντάκης», το οποίο τροποποιήθηκε με επεξεργασία στις 9.58 π.μ., γράφοντας πλέον: «Καλημέρα αγαπητέ κύριε. Ποιος πρέπει να ντρέπεται άφησε να το κρίνουν άλλοι. Θέλω να μου στείλετε τις “καλλιτεχνίες” που κάνατε εσείς επί των ημερών σας, που είχατε διατελέσει για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος».

Στις 9.42 π.μ. απαντά με σχόλιο ο κ. Κυριακουλόπουλος: «Κύριε δήμαρχε, καλημέρα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε ο δημοτικός σύμβουλος δεν έχει το δικαίωμα από το νόμο να δίνει εντολές για εκτέλεση έργων. Συνεπώς ψάξτε να βρείτε αλλού ενόχους. Ως δημοτικός σύμβουλος που ήμουν από το 2011 με την παράταξη του κυρίου Κόλλια που διετέλεσε δήμαρχος για 3 έτη και σε ηλικία 23 ετών που ήμουν, είμαι περήφανος για τις αποφάσεις που πήραμε ως Δημοτικό Συμβούλιο και όχι αυτό το πράγμα που δε βρίσκω πώς να το χαρακτηρίσω. Εγώ, κύριε δήμαρχε, κρίθηκα ως δημοτικός σύμβουλος, τώρα κρίνεστε εσείς και το επιτελείο σας. Καλημέρα».

Στις 11.23 π.μ. ο Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος δημοσίευσε φωτογραφίες από δημοσιεύματα και επίσημα έγγραφα για το Σύνδεσμο Ύδρευσης, όπου διετέλεσε πρόεδρος, με αποφάσεις, αιτήματα, εγκρίσεις επί των ημερών της προεδρίας του, στα οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο Κανονισμός Ύδρευσης και Λειτουργίας του Συνδέσμου, σχετικά με τη μελέτη για την αντικατάσταση του δικτύου από το Αλικοντούζι, τα οικονομικά του Συνδέσμου κ.ά., γράφοντας: «Επί των ημερών μου (2 έτη) ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης, κύριε δήμαρχε Τριφυλίας, τουλάχιστον φρόντισα να έχουμε νερό, όπως και είχαμε για τα χρόνια που ήμουν στην προεδρία, εξασφάλισα την οικονομική βιωσιμότητά του για να λειτουργεί, θέσπισα κανονισμό λειτουργίας και πήρα στο Σύνδεσμο τη μελέτη για την αντικατάσταση του αγωγού, που μέχρι να αναλάβω ούτε καν γνώριζαν πού ήταν, για να μας λέτε εσείς τώρα ότι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, ακόμη για μελέτη θα ψάχνατε. Επειδή μου ζητήσατε καλλιτεχνική φωτογραφία».

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages