O ΑΟ Διαβολιτσίου 1-1 με Κυπαρισσία- ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

O ΑΟ Διαβολιτσίου 1-1 με Κυπαρισσία- ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

 


Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ΑΟ Διαβολιτσίου με την Κυπαρισσία που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Βαλύρας.

Ήταν ένα δυνατό τεστ για τις δυο ομάδες με τους νερατζούρι να περιμένουν τα νεώτερα απο την ΕΠΟ για την συγκρότηση των ομίλων και την ημερομηνία έναρξης της Γ’ Εθνικής, ενώ απο την άλλη, για τον ΑΟΚ ήταν τελική πρόβα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής Μεσσηνίας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου προηγήθηκε με τον Μπουτσικάκη στο 5′ ενώ ο ΑΟΔ ισοφάρισε στο 21′ με ωραία προσπάθεια του Σταματελόπουλου.

Για τον ΑΟΔ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα το προσεχές Σάββατο σε νέο φιλικό, ξεκίνησαν το ματς οι Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Σάλα, Μπούνας, Μπαλόπουλος, Πιτσιλής, Στραβάκος, Ζαραφέτας, Αλεξανδρής, Γουέσλεϊ, Ηλιόπουλος. Στο β’ αγωνίστηκαν οι Βέλλης, Μεμά, Αρβανίτης, Μουλιάτος, Γκελκέρια, Πάγια.

, O ΑΟ Διαβολιτσίου 1-1 με Κυπαρισσία- Με Καλαμάτα το Σάββατο

, O ΑΟ Διαβολιτσίου 1-1 με Κυπαρισσία- Με Καλαμάτα το Σάββατο

, O ΑΟ Διαβολιτσίου 1-1 με Κυπαρισσία- Με Καλαμάτα το Σάββατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages