ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ


 Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Διονύση Καραβίτη στο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη για το θέμα του ΓΕΦ Φιλιατρών τονίζοντας ότι καλό είναι η δημοτική αρχή να μην προσπαθεί να οικειοποιηθεί προσπάθειες άλλων.

Χαρακτηριστικά εκ μέρους του Τ.Σ. ο πρόεδρος Διονύσης Καραβίτης αναφέρει: «Το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Φιλιατρών θα ήθελε να ευχαριστήσει την αρωγή όσων βοήθγσαν που αφουγκράστηκε την αγωνία και τις ανάγκες των πολιτών και ενήργησε άμεσα στο αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Απόστολο Βεζυρόπουλο υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας που εκπλήρωσε άμεσα το αίτημά μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το ΓΕΦ Φιλιατρών θα επαναλειτουργήσει. Ελπίζουμε σε περαιτέρω στελέχωσή του.
Προς ενημέρωση των πολιτών. Η δημοτική αρχή καλό είναι να μην προσπαθήσει ξανά να οικειοποιηθεί προσπάθειες, αγώνες και αγωνίες άλλων, γιατί μέχρι χθες ήταν απούσα. Ας συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που μόνο αυτή μπορεί… Τα λουλουδάκια!».

Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages